Ale tak to jest - klient wymaga (wygody) to klient dostaje.
Ps. Niezależne przednie zawieszenie Pajero Dakar to zupełnie inna bajka niż w cywilnej wersji....

Moderator: Mroczny
mysle ze trafiles "w sedno tarczy"TRAWOLT pisze:wiesz miśkowi jeden most zajeb....li złe kitajcetybero pisze:siakies dziwne poglady...Eskapada pisze:....tylny sztywny most ( Toyota LC J90/ 120 )![]()
a nie moze miec 2-ch?
albo zadnego?
to się teraz wszystkich jedną miarą mierzy
niby taki standard/wzór niedościgniony czy coś![]()
czasem nie ma gdzie zaparkowac a jest mus, lepszy trawnik niz miejsce dla niepelnosprawnych...PaveL pisze:Walkie pisze:Bierz Hila ... Pod hipermarketem jak nie da rady znalezc miejsca to zaparkujesz na trawniku i w niczym nie przeszkodzi Ci 40 centymetrowy kraweznik...![]()
![]()
![]()
![]()
no, to pokazałeś kulturę osobistą.
Do głowy mi nigdy nie przyszło parkować na trawniku.Walkie pisze:czasem nie ma gdzie zaparkowac a jest mus, lepszy trawnik niz miejsce dla niepelnosprawnych...niestety vitara nie da rady... ;D
He, he, jasne....Grześ K. pisze:No ładnie, to po to koledzie hilux żeby pod Auchan'em poszpanować?
Mi nic nie skrzypi...Walkie pisze: Vitary nie bierz chyba ze lubisz miec skrzypiace plastiki i niekomfortowe wnetrze oraz maly przeswit.
Pozdrawiam
no to zes sie wypowiedzialWiechu pisze: nie rozumiesz słowa fantazja
kolego kup sobie pożądny samochód do jazdy po mieście i w trase wygodny z klimą i wogóle(z odpisem VAT) a do tego jakiegoś starego sztrucla do zabawy i rozwiąże się twój problem. bo patrząc na to ogólnie to żadną terenówką nie będziesz wygodnie jeździł po drodze ani zadnym SUVem nie pobawisz się w terenie. a do tego nowym samochodem będziesz sie bał wjechać gdziekolwiek bo koszta naprawy ewentualnej w ASO Cie szybko z tego wyleczą. wracając do dyskusji nad GV2 i nad Hilem to z tych 2 samochodów nie wybrałbym żadnego. zresztą dziwi mnie wogóle porównywanie tych 2corelli pisze:Dziekuje jeszcze raz za wszystkie wypowiedzi.
Hiluxa nie kupie, bo 80% czasu spedzam jezdzac po miescie i nerwowo nie dam rady parkowac tym pod hipermarketem.
Suzuki nie podoba mi sie i nawet o Vitarze nie mysle.
Byc moze SsangYong, jest tanszy, jakies tam walory terenowe ma, pelny odpis vatu, z tylu wahacze, a nie resory, moze to jest ten "zloty srodek"....
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość