Za to rupieci do nisssana za oceanem cężko uświadczyć...

Moderator: Mroczny
yyyy...powiedz mi czym się różni komfort długiego patrola Y61 od komfortu J8? No chyba, że ja jestem tak skrzywiony chamską prostotą własnego samochodu, że nie widzę niuansów, które decydują o komforcie lub jego brakuTomaszHDJ pisze:nie kupisz żadnego Nissana w cenie 30-60 tys, który będzie miał taki sam komfort jak seria 80.
yyy...ani długi patrol ani J8 nie robi w terenie w ogóleTomaszHDJ pisze:Wiadomo, że Nissany i Toyoty robią w terenie
I też, trzymajac się intencji Tomka, poruszyłbym temat, jakie warunki powinno spełniać auto wyprawowe.Discotheque pisze: A wlasciwie co to jest wyprawa?...
a powyżej ilu kilometrów zaczyna się wyprawa.....samochodem terenowym...a gdzie byłeś na WYPRAWIE swoją 80tką?
Piotruś , to Twój kolega z rajduPeter4x4 pisze:Wszystko zalezy ile kolega kasy chce przeznaczyc na autko. Ja jestem zwolennikiem nowych aut i na wyprawowke zdecydowalem sie na FJ Cruisera. Zaczalem juz go motac ale najweksze zmiany nastapia w lipcu. Auto nowe, zero problemu z serwisem w PL i Europie, spalanie normalne jak na terenowke- miasto srednio 15/100, trasa 12,5/100, komfort bardzo dobry.Jezeli doda sie do tego jeszcze stosunek jakosci do kosztow zakupu to propozycja jest bardziej niz ciekawa. A zapomnialem dodac ze szpeju do tego jest mnoooostwo. Polecam
No miło, oczywiście na autodrom się wybieram. Nawet trafił mi się tam ostatnio pucharek za II miejsce w extremieGM pisze:Harley,
jak chcesz, to napisz PW - udostepnie Ci FZJ 80, zobaczysz, przejedziesz sie, wysluchasz;). Chyba ze sie jakos wybierasz na Autodrom?
yyyy...jeździłem patrolem Y61 na 35 calowych kołach i nadal nie wiem w czym komfort różni się od J8jezus pisze:A przy okazji 80-tką pare lat juz wcześniej latałem....np. 700km..dojazdu na rajd...na 35 cala MT ...bardzo wygodna...spróbuj to zrobic patrolem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości