BJ73 - jakie opony?
Moderator: Mroczny
Bratnia dusza, bo coś na mnie pojechał..... Ale zrobił to kulturalnie i na poziomie..... Dla Ciebie taki poziom chyba za wysoki..... Ty tylko byś dowalał.... z tym, ze o ile Black mówił coś o moim upierdliwym pytaniu, Ty przysrywasz już na początku jak człowiek tylko się zapyta, bo jak to nowy człek, pierwszą LJkę w życiu ma i jak smie czegos nie wiedzieć.....
Jesteś po prostu żałosnym wrednym typecm, tak mi się zdaje, może to mylne wrażenie, może kiedyś Tobie tak przysrywali......
A teraz widzę usilnie szukasz wprowadzenia do TLC.......
Oj, problem co.....?
W sumie co mi do tego..............
Jesteś po prostu żałosnym wrednym typecm, tak mi się zdaje, może to mylne wrażenie, może kiedyś Tobie tak przysrywali......
Oj, problem co.....?
głupiś i tyle... a po za tym żartów nie kumasz i to stanowi o Twojej nieprzydatności - choc Państwo sie zapewne cieszy, bo pracujesz na ZUS i inne organy... koniec, wqurwiasz mnie i dość z mojej strony - znaczy eotkorzenny pisze:Bratnia dusza, bo coś na mnie pojechał..... Ale zrobił to kulturalnie i na poziomie..... Dla Ciebie taki poziom chyba za wysoki..... Ty tylko byś dowalał.... z tym, ze o ile Black mówił coś o moim upierdliwym pytaniu, Ty przysrywasz już na początku jak człowiek tylko się zapyta, bo jak to nowy człek, pierwszą LJkę w życiu ma i jak smie czegos nie wiedzieć.....
Oj, problem co.....?
robok rzępoli w harapuciu
Co do żartów..... w tej kwestii nie ma zemną problemów...... raczej wśród ludzi którzy mnie znają uchodzę za wesołka......... Co do inteligencji też mi nie można nic zarzucić.....
Trudno za to uznać za żart to że się do Ciebie ktoś w każdym temacie przypieprza o coś i jedzie po Tobie..... Żart jest dobry ale kiedy jest stosowany z umiarem.....
Nie wiem, moze w rzeczywistości fajny z ciebie człek, moze będziemy mieli okazję się spotkać, może będziesz mógł się zrehabilitować (najlepiej przy miodziku, wódeczce lub piwku, hehe......)
Trudno za to uznać za żart to że się do Ciebie ktoś w każdym temacie przypieprza o coś i jedzie po Tobie..... Żart jest dobry ale kiedy jest stosowany z umiarem.....
Nie wiem, moze w rzeczywistości fajny z ciebie człek, moze będziemy mieli okazję się spotkać, może będziesz mógł się zrehabilitować (najlepiej przy miodziku, wódeczce lub piwku, hehe......)
To w takim razie sam na buraka wychodzisz i tyle..........
Prosze tylko nie kadź już więcej jak coś będę pisał, ulżyj sobie w inny sposób......
Ja wyciągnąłem dłoń i chciałem się pogodzić..... nienawidzę się kłucić, z czego też wśród przyjaciół znany jestem..... jakbyś kiedyś chciał dać spokój swojej wredności, daj znać.....
a na razie na każdą docinkę będę reagował........ Decyzja nalezy do Ciebie.....
POZDRAWIAM!!!
Prosze tylko nie kadź już więcej jak coś będę pisał, ulżyj sobie w inny sposób......
Ja wyciągnąłem dłoń i chciałem się pogodzić..... nienawidzę się kłucić, z czego też wśród przyjaciół znany jestem..... jakbyś kiedyś chciał dać spokój swojej wredności, daj znać.....
a na razie na każdą docinkę będę reagował........ Decyzja nalezy do Ciebie.....
POZDRAWIAM!!!
Sebastian, moderatorzy w dalekie kraje wybyli, jak wrócą to pewnie zaległości nadrobią... a co de eli...rny - czy Ty czasem do mnie nie przeklinaszsebastian dziurdzik pisze:...
moze zaproteguj mnie na tym tlc hardkor elitarnym forum, bo tam dostac sie trudno
seb, bj73

LRy i Jeepy od dawna zwierają szyki, to i my musimy być gotowi do kontrataku

Od razu nic sie nie dzieje
po prostu cisza przed burza, a na razie i tak sezon dopiero sie zaczyna, ale juz niedlugo nowe imprezy klubowe (nie tylko dla czlonkow).
Odnosnie czlonkowstwa to naprawde jak wiesz potrzeba niewiele - uczestnictwo w imprezie, jacys ojcowie lub matki chrzestne i juz - zadnych wpisowych preziow i takie tam.
Pozdro
BTW: ze Slaska masz niedaleko do Krakowa - zapraszam z kolegami klubowymi, moze na jakis rajd sie wybierzesz lub na popularna "scieme" co czwartek

po prostu cisza przed burza, a na razie i tak sezon dopiero sie zaczyna, ale juz niedlugo nowe imprezy klubowe (nie tylko dla czlonkow).
Odnosnie czlonkowstwa to naprawde jak wiesz potrzeba niewiele - uczestnictwo w imprezie, jacys ojcowie lub matki chrzestne i juz - zadnych wpisowych preziow i takie tam.
Pozdro
BTW: ze Slaska masz niedaleko do Krakowa - zapraszam z kolegami klubowymi, moze na jakis rajd sie wybierzesz lub na popularna "scieme" co czwartek