Ile lać mixolu powiedzcie mi

Moderator: Mroczny
Coś mi się nie wydajekorzenny pisze:2,8 czyli 1zł na litrze do przodu, ale będę miał za 2,3-2,5zł Dużo jeżdzę po asfaltach to mi się kalkuluje (ok 3 - 4tyś km/miesiąc głównie Otw - Wawa czyli jazda miejska).
Kumpel miał kiedyś jeszcze fajniejszą rzecz. Przeterminowaną naftę lotniczą za 1,2zł za liter. Do samolotów niezdatna, bo ma krótki okres trwałości potem traci ponoć jakieś tam swoje własciwości... Ale do starych gnojopałów (dieseli) jak znalazł.
żal Cie słuchać...korzenny pisze:2,8 czyli 1zł na litrze do przodu, ale będę miał za 2,3-2,5zł Dużo jeżdzę po asfaltach to mi się kalkuluje (ok 3 - 4tyś km/miesiąc głównie Otw - Wawa czyli jazda miejska).
Kumpel miał kiedyś jeszcze fajniejszą rzecz. Przeterminowaną naftę lotniczą za 1,2zł za liter. Do samolotów niezdatna, bo ma krótki okres trwałości potem traci ponoć jakieś tam swoje własciwości... Ale do starych gnojopałów (dieseli) jak znalazł.
człowiekukorzenny pisze:Na opale lepiej smiga niż na ON. Już pisałem i nie tylko ja, że bardziej rygorystyczna kontrola jakości jest.
A jeżdżę na czym chcę. Najwięcej negatywnych opini słychać od osób, które nie jeżdżą na redbull'u
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości