Powyższy post już chyba wszystko wyjaśnił ? hehehe....cybul pisze:Widzę że to nie takie proste zmienić przełożenia w toyce.

Dasz radę a jak nie to tego Pana z Krakowa co "coś tam" w suzukach grzebie delikatnie podpytaj.
Moderator: Mroczny
Niestety, nie. W katalogach (żadnej z firm robiących dyfry, jakie znalazłem) wogóle nie ma wmianki o LC seri 7 light duty. Przód, który zanabyłem, jest od modelu fj80, i jest to wersja "high pinion, reverse". Zasięgałem opinii, ma pasić. Natomiast tył to dyfer od 4R wersja V6, i tu faktycznie można dostać jeszcze wolniejszy, 5,71 dyfer. Ale do przodu 5,29 to najwolniejsze, co robią.XchaosX pisze:słyszałem, że yucon robi
Sprawdzenie na żywca trochę potrwa. Najbliższy termin, jaki moę nieśmiało przewidywać, to drugi tydzień sierpnia. Do tego czasu auto nie ma czasu na przestojePiter69A pisze:OK, jak je dostaniesz i sprawdzisz na zywca ze wszystko pasuje podeslij mi info z oznaczeniami. Tez kupie, moze i kilka kompletów jak ktos bedzie jeszcze chcial
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość