Nie ... nie mamy , nie stać nas ... pożyczymy od ciebieczesław&jarząbek pisze:nie macie maszyny do klimy?
na uj ryzykować skraplacz.

Idzie nowy bo ten jest rozwalony ... więc mamy to w dupie

Moderator: Mroczny
Nie ... nie mamy , nie stać nas ... pożyczymy od ciebieczesław&jarząbek pisze:nie macie maszyny do klimy?
na uj ryzykować skraplacz.
Karwa ... może kupimy jedną używaną w dogodnym systemie ratalnym ?czesław&jarząbek pisze:ja nie mam bo mnie nie stać. pytałem bo chciałem pożyczyć od ciebie
No i gra ... możemy jeszcze zarobić na wypożyczaniu innym warsztatomczesław&jarząbek pisze:przewody każdy swoje a machine kupimy na raty żagiel albo provident i se bedziemy pocztą przesyłać wg potrzeb. grafik rozpiszemy kto kiedy używać będzie
... a co mają robić jak Toyota się robiseburaj pisze:i sie tak [cenzura] bedą miziać...
czesław&jarząbek pisze:.......
Igor V8 pisze:.....
jak mnie z glebują to zrobię z ich ikoną w odwecie to samo co zrobiłem z silnikiem rd28tczesław&jarząbek pisze:zara cie zglebują chamie ze wsi w nissanie
Inaczej mówiąc olejesz go ciepłym moczem ?Patryk 160 pisze:
jak mnie z glebują to zrobię z ich ikoną w odwecie to samo co zrobiłem z silnikiem rd28t![]()
Jak mówię że u Karłowicza tylko sprzątam to nikt nie wierzył ...seburaj pisze:cóż za niekorzystne ujęcie
Nie ... niekorzystnie światło padaDrako pisze:igor osiwiales od tego sprzatania
Życie ...mik pisze:Właściwy człowiek na właściwym miejscu![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość