to,trochę przesada
człowiek coś w ironii powie ....5 minut i już ni ma
te całe członkostwo
to na czym polega ?
Moderator: Mroczny

Gdzie i kiedy?Zbowid pisze:Ja myślę, że my( ja ) po prostu nie dorośliśmy do jakości forum TLC i pozostaje nam onetowy offroad. Ja to się nawet Darek z Tobą mogę na szklaneczkę umówić - może Czesiu się dołączy jak zrobimy to w jakimś rozsądnym miejscu... Mario by się dołączył, a może jeszcze kilku... Założymy klub "MUD FROGS" i potem się z niego wykluczymy przez aklamację, i znowu będziemy fajnieRegulaminy ograniczają, chociaż trzeba mieć zasady - za zasady się napiję, dla zasady
Rokfor wchodzisz
![]()
I nikt, nie zarzuci nam, że tu nuda panuje

Zupełna nuda-jak u zakonnic w liceumczesław&jarząbek pisze:nuda.
nawet nie bluzgają.
bez sensu.
To byś się bardzo zdziwiłjanusz k160 pisze:
Zupełna nuda-jak u zakonnic w liceum

Porzuć Adam krępującą skromość i poczuj wolnośćsaddams pisze:"Z niebios"! Kamilu, Twoja atencja dla naszego skromnego stowarzyszenia mnie onieśmiela![]()
O "słabościach TLCOC" gadamy sobie w Klubie (czasem nawet nerwowo dość, bo niektóre dostrzegamy), ten temat przecież dotyczy tylko forum TLC
![]()
Moderacja jest faktycznie ostra, takie są założenia, a że czasem któryś Mod się pospieszy- to tylko ludzie. Przeprosiny też się zdarzają![]()

zylion lat temu z kylonem omawialiśmy grupę kliencką "gie-wagen" przy okazji czegoś tam. nie pamiętam detali. w każdym razie konkluzja była taka, że "ich" nikt nie chceMroczny pisze:w gie bym nie wszedł.. nie dałbym rady
na dzipie bywałem i uważam, ze jedno z sensowniejszych - silnie wyluzowane ludzie. Aczkolwiek - porzuciłem bo brandzlowanie się marką mnie nie łechce.

czesław&jarząbek pisze:teraz sobie wyobraź jakie ciśnienia mają na forach żipa i gie-wagena...
nie w tym rzecz...Mroczny pisze:a to tylko forum.. czad
serio aż takie ciśnienie macie na budowanie elitarności?

hmmm...Ryszard Giedrojć pisze: Forum jeepa , to wręcz sekta bombardująca miłością i gotowością do pomagania, a land rover to Polska z opcją PiS- u władzy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości