Co tu taka nuda

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
selim

Re: Co tu taka nuda

Post autor: selim » czw sty 10, 2013 7:57 pm

faktycznie ...z tym wycinaniem postów
to,trochę przesada !!
człowiek coś w ironii powie ....5 minut i już ni ma :)21

te całe członkostwo
to na czym polega ?
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » czw sty 10, 2013 8:25 pm

nuda.

nawet nie bluzgają.

bez sensu.

:)21
#noichuj

Awatar użytkownika
saddams
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: saddams » czw sty 10, 2013 8:47 pm

"Z niebios"! Kamilu, Twoja atencja dla naszego skromnego stowarzyszenia mnie onieśmiela :wink:
O "słabościach TLCOC" gadamy sobie w Klubie (czasem nawet nerwowo dość, bo niektóre dostrzegamy :)21 ), ten temat przecież dotyczy tylko forum TLC :)21

Te członkostwo to kwestia tak naprawdę towarzyska, TLCOC raczej organizacją masową nigdy nie będzie. Nie ma na to ciśnienia.

W każdym razie forum TLC ma służyć różnym użytkownikom, statystyk odwiedzin z zacięciem nie śledzimy, reklamodawcom uprzejmie dziękujemy.
Wiadomo, że na tym fatalnym forum często bywa Rokfor, Kylon, do niedawna Kamil. Nie dziwcie się, że nikt inny się nie wyrywa z odpowiedziami na pytania techniczne- naprawdę lepiej dla pytającego bedzie poczekać chwilę na odpowiedź jednego z tych Panów.
Moderacja jest faktycznie ostra, takie są założenia, a że czasem któryś Mod się pospieszy- to tylko ludzie. Przeprosiny też się zdarzają :)21
Dobra, nara, idę się tam siusiakami potrykać

Darek Elwood

Post autor: Darek Elwood » czw sty 10, 2013 8:49 pm

Się podniecacie...
Dostałem dożywotni zakaz uczestnictwa w imprezach tego związku...

Ale byłem agitowany bardzo przyjaźnie.
Kartofel do mnie dzwonił z hasłem:
- Elwood, albo ty, albo mi odmówi uczestnictwa w campie czterech sponsorów (w tym "niejaki" Kylon)..
Tak było na I-szym campie.
No tak mi się Kylona żal zrobiło, że przyjąłem dożywotni zakaz.

Potemm coś tam jeszcze z alkoholem wyjeżdżali, że nie można, bo szkodzi...
No i ponoć teraz przyjeżdżają sami trzeźwi a`priori. A może a`posteriori... Ale na pewno nie trakcie.

Ja tam nie wiem.
To ponoć bardzo miła, rodzinna impreza.
Jak ktoś porzucił 3 letnie dziecko, to zaraz znalazła się rodzina zastępcza.
Aż szkoda, że imprez po Domach Dziecka nie robią..

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » czw sty 10, 2013 9:32 pm

Ja myślę, że my( ja ) po prostu nie dorośliśmy do jakości forum TLC i pozostaje nam onetowy offroad. Ja to się nawet Darek z Tobą mogę na szklaneczkę umówić - może Czesiu się dołączy jak zrobimy to w jakimś rozsądnym miejscu... Mario by się dołączył, a może jeszcze kilku... Założymy klub "MUD FROGS" i potem się z niego wykluczymy przez aklamację, i znowu będziemy fajnie :)21 Regulaminy ograniczają, chociaż trzeba mieć zasady - za zasady się napiję, dla zasady :)21 Rokfor wchodzisz ?? :)23 I nikt, nie zarzuci nam, że tu nuda panuje :)21
Zbowid

<mario>

Post autor: <mario> » czw sty 10, 2013 9:41 pm

Zbowid pisze:Ja myślę, że my( ja ) po prostu nie dorośliśmy do jakości forum TLC i pozostaje nam onetowy offroad. Ja to się nawet Darek z Tobą mogę na szklaneczkę umówić - może Czesiu się dołączy jak zrobimy to w jakimś rozsądnym miejscu... Mario by się dołączył, a może jeszcze kilku... Założymy klub "MUD FROGS" i potem się z niego wykluczymy przez aklamację, i znowu będziemy fajnie :)21 Regulaminy ograniczają, chociaż trzeba mieć zasady - za zasady się napiję, dla zasady :)21 Rokfor wchodzisz ?? :)23 I nikt, nie zarzuci nam, że tu nuda panuje :)21
Gdzie i kiedy?
LJ 70

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » czw sty 10, 2013 9:44 pm

U mnie w każdej chwili - a u Ciebie jak sypniesz jakąś datą - oprócz 25-26.01.13 :)21
Zbowid

<mario>

Post autor: <mario> » czw sty 10, 2013 9:48 pm

W moim przypadku odpada 26.01 i 02.02, poza tym jestem dyspozycyjny,
może być u mnie :)21
Dzieci nie płaczą, psy się przyzwyczaiły :)21
LJ 70

rokfor32

Post autor: rokfor32 » czw sty 10, 2013 9:56 pm

Ja tam już swoją wieczorną dawkę browara skonsumowałem, się spóźniłeś nieco ... :)21 Limit se zapodałem, bo potem rano niechcieja mam strasznego do roboty :)21

Darek - nie znam osobiście zaszłości, się to pojawiło jak pamiętam zanim się zalogowałem w kraju na dłużej. Ale z mojego doświadczenia - lepiej dać se siana, i omijać coponiektóre imprezy - nawet fajne - niż udowadniać na siłę swoją asertywność. Są typy charakteru, które przy zetknięciu wrzą - i nie ma co tu udowadniać czegoś na siłę.

Ja na Campie byłem dwa razy - i miło wspominam. Polska to jednak nie tak mały kraj, i taka impreza to fajna okazja spotkać się z ludźmi z drugiego końca kraju, przy grilu i piwie i plotach :wink:

Czesławie - bluzgi czasem też tam lecą. Ale - zdradzę w tajemnicy ( :)21 ) - tamtejszy skrypt nie ma włączonego cerbera cenzurowego. Więc jak ktoś grubym mięchem pociśnie - to dokładnie tak sie to wyświetla :)21 Przynajmniej tak długo, aż mody nie wywalą ... :)21
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl

Awatar użytkownika
janusz k160

Post autor: janusz k160 » czw sty 10, 2013 11:55 pm

czesław&jarząbek pisze:nuda.

nawet nie bluzgają.

bez sensu.

Zupełna nuda-jak u zakonnic w liceum :wink:
Paranoja to znajomość wszystkich faktów.William S.Borroughs
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pt sty 11, 2013 12:01 am

janusz k160 pisze:
Zupełna nuda-jak u zakonnic w liceum :wink:
To byś się bardzo zdziwił
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
janusz k160

Post autor: janusz k160 » pt sty 11, 2013 12:08 am

Oj tam, oj tam :)21
Paranoja to znajomość wszystkich faktów.William S.Borroughs
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci

Awatar użytkownika
KamiL200

Post autor: KamiL200 » pt sty 11, 2013 9:21 am

saddams pisze:"Z niebios"! Kamilu, Twoja atencja dla naszego skromnego stowarzyszenia mnie onieśmiela :wink:
O "słabościach TLCOC" gadamy sobie w Klubie (czasem nawet nerwowo dość, bo niektóre dostrzegamy :)21 ), ten temat przecież dotyczy tylko forum TLC :)21
Moderacja jest faktycznie ostra, takie są założenia, a że czasem któryś Mod się pospieszy- to tylko ludzie. Przeprosiny też się zdarzają :)21
Porzuć Adam krępującą skromość i poczuj wolność :wink:
Skąd ta atencja, ano z szacunku dla ludzi "tam" poznaych i przyjaźni do tych których potem spotkałem na Campie,rajdach czy wyprawach.
Temat" Dokąd to zmierza" okazał się wielowątkowy :)21 Delikatna moderacja mogłaby doprowadzić do tego że to "tam" wypowiedzieliby się Lech, Rokfor,Kpeugeot,Selim,Alban i inni "tam" zalogowani w sprawie Forum TLC a nie "tu" .
Zielony
odrzuciłby plewy i zostałoby ziarno a tak to spalił wszystko i "nie ma niczego"
Drugi temat w którym się pożegnałem z Forum TLC pewnie też zawierał tematy " na które przyzwolenia nie ma" i znów Zielony mógł z lubościa pociągnąć za cyngiel...
Patrol LS1 "Czarna Mamba"

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » pt sty 11, 2013 9:43 am

a to tylko forum.. czad

serio aż takie ciśnienie macie na budowanie elitarności?

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » pt sty 11, 2013 9:51 am

teraz sobie wyobraź jakie ciśnienia mają na forach żipa i gie-wagena... :)21
#noichuj

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » pt sty 11, 2013 9:57 am

w gie bym nie wszedł.. nie dałbym rady
na dzipie bywałem i uważam, ze jedno z sensowniejszych - silnie wyluzowane ludzie. Aczkolwiek - porzuciłem bo brandzlowanie się marką mnie nie łechce.

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » pt sty 11, 2013 10:04 am

Przecież tu się nikt nie podnieca ( przynajmniej ja ) jakimś tam forum... mnie regulaminy do życia nie są niezbędne.... Ktoś rzucił hasło o nudzie, ktoś odpowiedział, a nożyce same nakręciły się na rozliczenia :)21
Zbowid

Awatar użytkownika
saddams
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: saddams » pt sty 11, 2013 10:50 am

Ciśnienia nie mamy na nic, a najmniej na elitarność i na rozliczenia.
Żeby tutaj pojawiło się tyle ciekawych projektów co na forum dżipowym to Rajdom życzę. :wink:
Pozdrulec, fajni ludzie są zdaje się wszędzie, durnie tyż.

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » pt sty 11, 2013 10:51 am

Mroczny pisze:w gie bym nie wszedł.. nie dałbym rady
na dzipie bywałem i uważam, ze jedno z sensowniejszych - silnie wyluzowane ludzie. Aczkolwiek - porzuciłem bo brandzlowanie się marką mnie nie łechce.
zylion lat temu z kylonem omawialiśmy grupę kliencką "gie-wagen" przy okazji czegoś tam. nie pamiętam detali. w każdym razie konkluzja była taka, że "ich" nikt nie chce :)21
co poniekąd praktyka potwierdza.
robiłem kilka podejść kierowany staropolską chęcią zysku ale próbę czasu wytrzymał jeden jedyny posiadacz silnie wyluzowany i przeczołgany solidnie w rumunii. kilku zmieniło markę i jest ok mniej lub bardziej, jeden mi zakwitł na placu na wielomiesięczny zanik środków płatniczych-sprawa idzie ostrym kursem na sąd.
#noichuj

rokfor32

Post autor: rokfor32 » pt sty 11, 2013 12:17 pm

FORUM tlc w założeniach miało być ostro tematyczne. I temu jest ostro moderowane. Natomiast część klubowa (niewidoczna dla brązowych) nie jest moderowana wogule. I tam jest miejsce na kasztany i wszystko inne.

Sam osobiście uważam, że na ogólnym też powinien być działa kasztaniarski (i w zasadzie jest, ino jakoś nikt akurat tam nie kasztani ... :wink: ), a w działach tematycznych niech panuje jako-taki porządek, bo inaczej będzie podobnie jak tu - mało wydajna szukajka i mission impassible jak coś konkretnego się szuka - więc zalew nowych wątków w kółko o tym samym.

A tutejszy wątek o cyckach ma prawa zastrzeżone przecie ... :)21
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl

Awatar użytkownika
mopar

Post autor: mopar » pt sty 11, 2013 12:31 pm

Jestem prowokatorrr :)21 Się chciałem zapytać o nudę a tu taka miła dyskusja. Co do TLC to zablokowali i później usunęli wątek o sprzedaży mojego auta... nie było tam nic niestosownego. Widać nie spodobało się najwyższym władzą i ciach....kółko wzajemnej adoracji i czci swego Boga :)21
Lubię zapierdalać.
Ropa do traktorów.

Awatar użytkownika
Fiba

Kontaktowanie:

Post autor: Fiba » pt sty 11, 2013 12:47 pm

Forum TLC inne auta poza Toyotą uważa za drugi gatunek . Jedynie Franc bez skrupułów "chwali " te auta a jest w tym dobry .Ale że jego posty dotyczące krytyki Toyoty są nie wycięte ??
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.

Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8

Awatar użytkownika
Ryszard Giedrojć

Post autor: Ryszard Giedrojć » pt sty 11, 2013 12:50 pm

czesław&jarząbek pisze:teraz sobie wyobraź jakie ciśnienia mają na forach żipa i gie-wagena... :)21

Forum jeepa , to wręcz sekta bombardująca miłością i gotowością do pomagania, a land rover to Polska z opcją PiS- u władzy.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70

lech.

Post autor: lech. » pt sty 11, 2013 12:52 pm

Mroczny pisze:a to tylko forum.. czad

serio aż takie ciśnienie macie na budowanie elitarności?
nie w tym rzecz...

środowisko userów LC to naprawdę barwni, wartościowi ludzie - bywa, że niezależni finansowo menagerowie, ale i kolorowi podrożnicy z pasją zapierającą dech w opowieściach. To także ci, którzy przewalili Toytoyam przez sześć zer czy rozbierają sprzęta do śrubki.

Okazało się, jak cenną jest idea corocznego Camp'u jednocząca to środowisko. i tak trzymać, dopóki sił starczy.

Na tym tle idiotyczne podziały na my-oni, brazowi-zieloni to poziom piaskownicy. I to widać po tym, gdy ktoś tam się pokaże, podzieli myślami....i przestaje cokolwiek pisać. Zabawa w żołnierzyki z kretyńskim kapralem jest dobra dla chłopczyka. Takimi po prostu niektórzy zostają do starości.

Bywa, że w realu manager zarządza większą społecznością i siepacze mu zupełnie niepotrzebni.

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » pt sty 11, 2013 3:43 pm

Ryszard Giedrojć pisze: Forum jeepa , to wręcz sekta bombardująca miłością i gotowością do pomagania, a land rover to Polska z opcją PiS- u władzy.
hmmm...

jakoś rozwiniesz myśl?

bo porównanie ciekawe...

#noichuj

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”