j70- tylne lampy

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » czw sty 03, 2008 10:08 pm

Jeden z kolegów postanowił zrezygnować na moją korzyść ze sprowadzonych lampek do Toyki i odstąpić mi odpłatnie... No słowo się rzekło i podjęliśmy zobowiązania.
No ale okazuje się, że nie do końca, bo jak się upomniałem o lampki to okazało się, że już zostały adaptowane...no przykro i trochę żal bo można było kupić inne w między czasie... a kolega mógł dać jakiś cynk, że zmienia zdanie, a ja, jak ten głupi czekałem, czekałem, czekałem, aż się quwa doczekałem :)21
No nieładnie.
Zbowid

Awatar użytkownika
WojtekSz

Kontaktowanie:

Post autor: WojtekSz » czw sty 03, 2008 10:53 pm

korzystając z okazji:
czy ktos zna techniki zabezpieczenia lamp do KZJ70 przed zbyt łatwą negatywną 'weryfikacja' w terenie? Może jakies druciane osłonki jak widuje sie w LR-ach?
Wojtek

my, ludzie północy, mamy w sobie coś z wikingów
KZJ70 +MM12000
www.treadlightly.pl

ENDING
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ENDING » pt sty 04, 2008 12:21 am

Zbowid pisze:Jeden z kolegów postanowił zrezygnować na moją korzyść ze sprowadzonych lampek do Toyki i odstąpić mi odpłatnie... No słowo się rzekło i podjęliśmy zobowiązania.
No ale okazuje się, że nie do końca, bo jak się upomniałem o lampki to okazało się, że już zostały adaptowane...no przykro i trochę żal bo można było kupić inne w między czasie... a kolega mógł dać jakiś cynk, że zmienia zdanie, a ja, jak ten głupi czekałem, czekałem, czekałem, aż się quwa doczekałem :)21
No nieładnie.
nie skarży sie chyba... nie wypada chłopcom dużym. ;)
nie teraz to inną razą taki lajf ;)

ENDING
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ENDING » pt sty 04, 2008 12:23 am

WojtekSz pisze:korzystając z okazji:
czy ktos zna techniki zabezpieczenia lamp do KZJ70 przed zbyt łatwą negatywną 'weryfikacja' w terenie? Może jakies druciane osłonki jak widuje sie w LR-ach?
Wojtku nic to nieda niestety :) a przynajmniej niewiele. pozatym nie jest tak łatwo lampki takowe pobić. najczęściej odpadały te dolne których się już pewnie pozbyłeś na korzyść górnych.

Awatar użytkownika
Damian

Kontaktowanie:

Post autor: Damian » pt sty 04, 2008 12:33 am

ENDING, a co to ma być? Nowy na forum i ani cześć ani pocałuj mnie w dupę :)21 Wpada nowy na imprezę...:)21
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.

LR

Awatar użytkownika
MaxLux

Post autor: MaxLux » pt sty 04, 2008 10:28 am

Zbowid pisze:Jeden z kolegów postanowił zrezygnować na moją korzyść ze sprowadzonych lampek do Toyki i odstąpić mi odpłatnie... No słowo się rzekło i podjęliśmy zobowiązania.
No nieładnie.
Niemozliwe :o

Tez pytalem owego kolege ale ... powiedzial, ze obiecal @Zbowidowi

hehehehe

Awatar użytkownika
Qbartx

Post autor: Qbartx » pt sty 04, 2008 11:23 am

To ja, przyznaje sie bez bicia... Samochod pomalowalem zaledwie kilka dni temu i okazalo sie ze oryginaly wygladaja paskudnie przy nowym kolorze. Przepraszam no ale tak wyszlo. MaxLux, dokladnie tak, wtedy taka byla koncepcja :oops: Przepraszam ale tak wyszlo :( Mozeby tak zorganizowac te lampki drugi raz jezeli byliby chetni? Tym razem jednak moznaby niekoniecznie zamawiac w tym samym miejscu i postarac sie zeby na pudle byla mniejsza kwota a nadawca to osoba prywatna. Wtedy moze udaloby sie ominac clo i lampy bylyby tansze.
Xj renix 4.0 pickup 2door,springi tyl, besterlocker, 35"
ZJ 4.0 up3.5" 31x10.5 mt

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » pt sty 04, 2008 7:49 pm

No a mówią, że tacy co się przyznają sami to już podobno od dawna nie tego :)21. Winszuję odwagi cywilnej i szacuneczek za tego posta !! :)2
A lampki sobie zrobię, z ziemniaka :o
:)21 :)23
Zbowid

powa

Post autor: powa » sob sty 05, 2008 6:36 am

jak wreszcie do mnie dojedziesz to Ci ostry kozik pożyczę :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”