Moderator: Mroczny
sugerujesz ze mam sie nim nie przejmowacManiek pisze:u mnie strzelał przez 2 lata....i to na 33-kach latał...krzyżaki![]()
![]()
to najgorsze rozwiązanie - przegub homokinetyczny jest najlepszy...podróbek nie ma...oryginał - mnóstwo kasy....używki można znaleźć ale nie łatwo.
fox100 pisze:Nowy do Hila kosztuje (z tego co pamiętam) ok. 1900 +Vat. Jak kiedyś w swoim pierwszym Hilu ukręciłem - zanabyłem sobie most na przeszczep - taniej wyszło ...
a nie lepiej wyciac wachacze i zamontowac tam przedni most z LJota?Marcin pisze:nie wiem czy dostaniesz most do hila przedni..ale zycze Ci tego
moze przejdz na patrla, jak kupowac to za jednym zamachem, np mosty z k160 sa teraz w prawie, ze w cenie suzukowych
pamiętam...ale to jest jedyny przypadek jaki znam, że walnął przegub a nie dyfer a walniętych dyfrów widziałem już sporofox100 pisze:@Maniek - a pamiętasz jeszcze mój przegub - "puchar". Mimo totalnego rozpieprzenia dyfer goli do dzisiaj ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości