Zawiecha FJ80/HDJ80
Moderator: Mroczny
Zawiecha FJ80/HDJ80
Witam!
No pewnie bedziecie sie wk#@wiac ze dalem to do toyoty ale zabardzo niewiedzialem gdzie wrzucic.
Moja 80-dziesiatka ma amorki Bilsteina Zolte. Po modelu sadze ze to jakis B- cos tam Sport. Jest faktem ze na33 calach w zakretach dosc mocno sie trzyma itd itd
Wczym sprawa. Dostalem cynk ze gdzies w Wawie jest zaklad ktory zajmuje sie regeneracja Bilsteinow i oferuja oni tez zmiane charakterystyki tych amorkow. Czyli moge sobie wybrac czy maja byc ,,touring,, czy sport etc etc etc. Wie ktos z was kto sie tym zajmuje, jaka cena, opinia czy warto i wogole wszystko w tej materii
Pozdrawiam
No pewnie bedziecie sie wk#@wiac ze dalem to do toyoty ale zabardzo niewiedzialem gdzie wrzucic.
Moja 80-dziesiatka ma amorki Bilsteina Zolte. Po modelu sadze ze to jakis B- cos tam Sport. Jest faktem ze na33 calach w zakretach dosc mocno sie trzyma itd itd
Wczym sprawa. Dostalem cynk ze gdzies w Wawie jest zaklad ktory zajmuje sie regeneracja Bilsteinow i oferuja oni tez zmiane charakterystyki tych amorkow. Czyli moge sobie wybrac czy maja byc ,,touring,, czy sport etc etc etc. Wie ktos z was kto sie tym zajmuje, jaka cena, opinia czy warto i wogole wszystko w tej materii
Pozdrawiam
Firma mieści się przy ul. Modlińskiej na odcinku jadąc w kierunku Jabłonny za Fabryką mebli artystycznych a przed Selgrosem. Za skrzyżowaniem przy fabryce mebli, dokładnie za pasami trzeba skręcić w prawo w zjazd na drogę lokalną równoległą do Modlińskiej i po ~ 200m jest ta firma z szyldem Bilsteina i Koni. Firma jest bodajże przedstawicielem Bilsteina i Koni, naprawdę w dziedzinie amortyzatorów są mistrzami. Cały światek rajdowców różnej maści się u nich serwisuje.
- Marek Glinka
Nie byłem tam dawa lata ale masz racje są na UczniowskiejMarek Glinka pisze:Tyle tylko że tam chyba już ich nie ma. Wrócili na Uczniowską. Chyba że się mylę![]()
http://www.bilstein.pl/strona/kontakt.html