Mnie się to wydaje letko chore
[na razie autko prowdzi się dobrze ale jakieś luzy są i kiedyś będzie trzeba będzie się z tym problemem zmierzyć, przebieg - 170000 km]
Moderator: Mroczny
Jeśli piszczenie ustaje gdy np. dodasz trochę gazu, to być może masz to co ja [ktoś z forum też to miał w tym modelu] - wpadają w wibrację metalowe przewody paliwowe [piszczy tak jakby np. za luźna nakrętka latała]. Najpierw myślałem, że to z przedziału bagażowego dochodzi - tak niosło ...gkozi pisze:wymienili mi pasek napędów (piski) - piski pozostały, a "pasek i tak był do wymiany"więc też zapytuję kolegów - co jeszcze może popiskiwać na niskich obrotach [minimalna różnica w obrotach i piski cichną, piszczy różnie , może zależnie od pogody czy temperatury
Witam!gkozi pisze:"ciężkie do zamontowania" nie znaczy "niemożliwe" i na pewno przy takiej różnicy cen ktoś to produkuje [i ktoś to montuje]
Hmmm, ja bym stawiał raczej na źle wyważone lub krzywe koła...Damian pisze: a ten problem występuje od zawsze (rok temu sprowadzony z niemiec)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości