4 runner zamiar kupna
Moderator: Mroczny
4 runner zamiar kupna
witam serdecznie
mam zamiar kupić 4 runnera z 1992 3.0 z automatem, na co zwrócić szczególną uwagę
serdeczne dzięki
mam zamiar kupić 4 runnera z 1992 3.0 z automatem, na co zwrócić szczególną uwagę
serdeczne dzięki
Jacek XJ 2,1 TD 92r.
- Sobal
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: 4 runner zamiar kupna
Na rudego. Ze stanów mogą być bez zabezpieczenia antykorozyjnego więc ich stan może być dużo gorszy niż innych fabrycznie zabezpieczanych np. z Niemiec.
Zrób przegląd "przedsprzedażny" w jakimś warsztacie 4x4 co się na toytoykach zna. Nie rób przeglądu w zwykłym ASO bo ci sprawdzą klakson i płyn do wycieraczek.
Skrzynia automat - jeśli jest zajechana to możesz się liczyć z 3-4 tyś wydatku na naprawę.
Ja kupiłem właśnie benzynę z uwagi na skrzynie automatyczną którą bardzo lubię w terenie.
Zrób przegląd "przedsprzedażny" w jakimś warsztacie 4x4 co się na toytoykach zna. Nie rób przeglądu w zwykłym ASO bo ci sprawdzą klakson i płyn do wycieraczek.
Skrzynia automat - jeśli jest zajechana to możesz się liczyć z 3-4 tyś wydatku na naprawę.
Ja kupiłem właśnie benzynę z uwagi na skrzynie automatyczną którą bardzo lubię w terenie.
-
- jestem tu nowy...
Ja tez mam zamiar kupić 4 runnera 3.0 z automatem ale pomiędzy `90 a `95. Czytam te wszystkie posty i sam już nie wiem, potrzebuje porady. Wiem że i tak trzeba odłożyć na pakiecik startowy, ale co radzicie? Aby kupić młodszy, teoretycznie mniej zużyty, ale wtedy musiałbym puścić w ludzi swoją osobówkę i toyka byłaby jedynym autem w rodzinie, przynajmniej narazie, czy przygarnąć coś starszego ok `90 `91, i mieć większy budżet na pakiet startowy i zostawiając osobówkę na szybkie wypady w dłuższą trase ok 1000 km. Terenówki nie potrzebuję do jakiś ekstermów, tak rekreacyjnie tylko pobabrać się troche w błocie po lasach, przynajmniej tak mi się wydaje, chociaż zapewne jak już będzie stała na podjeździe to zmienię zdanie na ten temat, przecia to toyota. plis doradźcie coś bo już tak 4 miechy się kręce i nie wiem 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
Klasyczny tekstSTtomas pisze:Terenówki nie potrzebuję do jakiś ekstermów, tak rekreacyjnie tylko pobabrać się troche w błocie po lasach, przynajmniej tak mi się wydaje

Skoro podstawowym celem ma być jazda w terenie to dlaczego taki długi autobus?
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Pierwszy to już stoi długo. Na dodatek ten komis...hmm...kiedyś rozmawiałem z nimi na temat patroli, jak dla kolegi szukaliśmy. Stało tam tych parchów z pięć wtedy. Wg opinii komisanta każdy w dobrym stanie, wsiadać i odjechac na kołach. Pojechał tam Piotrek ze Szczecina i udało się odpalić tylko jednego, który zresztą nie chodził na jednym garze 

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR