PROŻBA O PORADĘ
Moderator: Mroczny
PROŻBA O PORADĘ
Witam
Prosiłbym jeżeli ktoś by mógł mi pomuc.
Jaka jest różnica między FJ a HJ
Przy okazji zainteresował mnie ten egzemplarz moze ktoś podpowie czy nadaje się takie auto na Kozackie Wertepy?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1230804
Prosiłbym jeżeli ktoś by mógł mi pomuc.
Jaka jest różnica między FJ a HJ
Przy okazji zainteresował mnie ten egzemplarz moze ktoś podpowie czy nadaje się takie auto na Kozackie Wertepy?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1230804
człowiek
jak pomiedzy benzyna a ropa 
w ciaglej eksploatacji ... czwarte auto w rodzinie ... ostatnio czytalem ogloszenie o sprzedazy quada, ktorym jezdzila ... starsza osoba ...
to po co im te sprzety?

w ciaglej eksploatacji ... czwarte auto w rodzinie ... ostatnio czytalem ogloszenie o sprzedazy quada, ktorym jezdzila ... starsza osoba ...

to po co im te sprzety?
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
- piotr oskwarek
-
Carodzieju
wyszukales sobie jedno z najfajnieszjych autek terenowych - Land Cruiser. I fajnie.
Dyskusji akademickich na temat czy j60 jest lepsze od j70, a j80 gorsze od j90 jest gigabajty.
Proponuje poczytac jeszcze w sieci - bushtaxi.de i pare innych stron zagranicznych, ulozyc sobie w glowie "co chce kupic i dlaczego", pojechac na kilka imprez i popytac - a potem cos tam kupic. Na pewno za pierwszym razem nie trafisz w dziesiatke, pojezdzisz i kupisz cos innego.
Na tym polega ta zabawa.
Wracajac do LandCruisera - jak sie pytasz w dziale Toyoty - to uslyszysz, ze zajebiste autko.
Wiec moze spytaj rowniez w dziale Nissana, Land Rovera i koniecznie ... Mercedesa
Pozdrowienia - nikt nie mowil, ze bedzie latwo...
wyszukales sobie jedno z najfajnieszjych autek terenowych - Land Cruiser. I fajnie.
Dyskusji akademickich na temat czy j60 jest lepsze od j70, a j80 gorsze od j90 jest gigabajty.
Proponuje poczytac jeszcze w sieci - bushtaxi.de i pare innych stron zagranicznych, ulozyc sobie w glowie "co chce kupic i dlaczego", pojechac na kilka imprez i popytac - a potem cos tam kupic. Na pewno za pierwszym razem nie trafisz w dziesiatke, pojezdzisz i kupisz cos innego.
Na tym polega ta zabawa.
Wracajac do LandCruisera - jak sie pytasz w dziale Toyoty - to uslyszysz, ze zajebiste autko.
Wiec moze spytaj rowniez w dziale Nissana, Land Rovera i koniecznie ... Mercedesa

Pozdrowienia - nikt nie mowil, ze bedzie latwo...
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
raz na jakiś czas objeżdżam lj70 uwążąm że to świetne auto
mam kilku klientów z takim autem i dzięki uprzejmości korzystam
ale kolejny mój klient zapragnoł pojechać na kozackie wertepy
i szukamy wspulnie auta na takie wyprawy
pomyślałem więc że to będzie świetne auto do tego celu
a gdzie mam pytac o szczegóły jak nie TU.
Człowiek się uczy całe żucie.
DZIĘKUJE WSZYSTKIM UPRZEJMYM.
mam kilku klientów z takim autem i dzięki uprzejmości korzystam
ale kolejny mój klient zapragnoł pojechać na kozackie wertepy
i szukamy wspulnie auta na takie wyprawy
pomyślałem więc że to będzie świetne auto do tego celu
a gdzie mam pytac o szczegóły jak nie TU.
Człowiek się uczy całe żucie.
DZIĘKUJE WSZYSTKIM UPRZEJMYM.
człowiek