witam mam pytanie odnosnie hiluxa
Moderator: Mroczny
witam mam pytanie odnosnie hiluxa
mam pytanie :
1. jak mam skasowac kontrolke T-BELT
2.czy potpore na wał dostane z podrópki czy tylko salon ,lub czy od jakiegos innego samochdy.
1. jak mam skasowac kontrolke T-BELT
2.czy potpore na wał dostane z podrópki czy tylko salon ,lub czy od jakiegos innego samochdy.
NISSAN PATROL 2.8 Y61
T-Belt (wymiana paska rozrządu) - skasujesz wyciągając taką gumową zaślepkę z tablicy zegarów i np. patyczkiem do szaszłyków
wciśniesz mikrostyk z lewej (albo prawej - nie pamiętam) strony prędkościomierza.
Z podporą jest gorsza sprawa - prawie pasuje od VW LT45. Piszę prawie bo ten patent nie do końca sprawdził się u mnie. połączenie guma-łożysko szybko się rozwulkanizowało. Nowe w serwisie kosztuje ok. 650zł i mimo ceny polecam takie rozwiązanie ...
Pozdro

Z podporą jest gorsza sprawa - prawie pasuje od VW LT45. Piszę prawie bo ten patent nie do końca sprawdził się u mnie. połączenie guma-łożysko szybko się rozwulkanizowało. Nowe w serwisie kosztuje ok. 650zł i mimo ceny polecam takie rozwiązanie ...
Pozdro
Wszyscy jesteśmy psychiczni - tylko nie wszyscy zdiagnozowani ...
- Marek Glinka
- Marek Glinka
- Marek Glinka
- Marek Glinka
Przy Twoim stylu jazdy i koła mogą dać d..y kacie jeden Ty
więc się nie ciesz

Ostatnio zmieniony czw cze 08, 2006 5:11 pm przez Marek Glinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Marecki jestem......
Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

- Marek Glinka
Ty to możesz nawet rowerem (chodzi o pojazd jednośladowy a nie rover) - o każdej porze dnia i nocy jestem skłonny sie z Tobą spotkać i "pogawędzić"Marek Glinka pisze:.... a ja też mogę tyle że kangórem? Nikt mnie nie opluje?Maniek pisze:
@konefi - zajedż kiedyś od nas do Mroka na browar to pogadamy o toyotach![]()

coś będzie....
oczywiście toyotyWalles pisze:a czy te 3,4 to 3B toyoty,czy cos innego?? mam taki w garazu i zastanawiam sie czy nie wlozyc..Maniek pisze:a ja mam rozrząd na kołach zębatych, ha !

coś będzie....