rok produkcji paska
Moderator: Mroczny
rok produkcji paska
Czy jest możliwość sprawdzenia na oryginalnym pasku rozrządu w 2LII (Toyota/Subaki) roku produkcji tego paska?
same starocie
- piotr oskwarek
-
nie w białej, rozrząd robiłem ja razem z pewnym mechanikiem w jego zakładzie do momentu założenia paska na kółka, potem musiałem jechać do lublina i mu to zostawiłem co by założył osłone itd. Auto odebrał mój padre. Wszystko było OK, stare rolki, tylko nie było starego paska. -Eee, pewnie zapomniał wrzucić... przecierz nałożyłeś nowy pasek... No niby tak, ale pojechałem sie zapytać o ten stary pasek, kolo sie wyburzył że on nie musi wszystkiego pilnować, że trzeba było sobie odrazu schować ten pasek, tararara... Dobra, odpuściłempiotr oskwarek pisze:MirasMiras M pisze:Potrzebne![]()
Być może padłem ofiarą wychujki
a gdzie tak mogą oszukiwać
w białej??
Sprawa troche już przedawniona ale źle mi sie śpi. Zaglądałem pod osłone, trudno powiedzieć czy to nowy pasek czy stary, niepamiętam...

Napisy z paska
TOYOTA 13568-54082 (to nr części) 129 R31 097 (te 097 mnie tu denerwuje) >HNBR< Subaki, made in japan (kupiony w ASO)
same starocie