hej, czy ktoś zna tę 80-tkę?

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Marcello
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

hej, czy ktoś zna tę 80-tkę?

Post autor: Marcello » sob cze 24, 2006 10:23 am

czy ktoś zna jakieś konkrety na temat tej lc (pomijając właściciela :wink: ) szukam 80-tki i nie wiem czy brać pod uwagę?

Awatar użytkownika
Mag69

Post autor: Mag69 » sob cze 24, 2006 10:42 am

Fajna :)20

:)21
LJ 70

Awatar użytkownika
Black

Post autor: Black » sob cze 24, 2006 10:51 am

Tamta? :roll: Pewnie, bierz ją w "ciemno"...
Tylko z rozpędu nie zapomnij zapłacić :)23
Black LC KZJ95 ... "bulwar sprawny inaczej" ;-)
www.tlc.org.pl

Marcello
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Marcello » sob cze 24, 2006 2:10 pm

Black pisze:Tamta? :roll: Pewnie, bierz ją w "ciemno"...
Dzięki, rozwiałeś wszystkie moje wątpliwości ...
A przy okazji... gratuluję błyskotliwości :)2 .... aż mnie poraziło...

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » sob cze 24, 2006 3:45 pm

Marcello pisze:
Black pisze:Tamta? :roll: Pewnie, bierz ją w "ciemno"...
Dzięki, rozwiałeś wszystkie moje wątpliwości ...
A przy okazji... gratuluję błyskotliwości :)2 .... aż mnie poraziło...
VICE VERSA :)21
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Black

Post autor: Black » sob cze 24, 2006 4:17 pm

Szanowny kolego Marcello,
to był mój pierwszy post czysto "kasztaniarski" z miłej okazyjki równej 100ki na tym forum :-), stworzyłeś dla niego idealne okoliczności do zaistnienia, dziękuję ;-).
Nie mam w zwyczaju pisania dla pisania (staram się odzywać jak chcę komuś pomóc, lub pytam o konkrety), więc w ramach rehabilitacji pomogę Ci teraz w rozwiązaniu Twojego problemu:
- przeczytaj powoli swój pierwszy post (łącznie z tematem) i zastanów się czy ktoś jest Ci w stanie udzielić sensownej odpowiedzi?
- aby osiągnąć zamierzony efekt podaj link do ogłoszenia z konkretnym samochodem o który pytasz, może ktoś faktycznie coś wie na jego temat i podzieli się z Tobą swoją wiedzą
- istnieje jeszcze możliwość całkowitego mego zaćmienia i niezrozumienia twego pytania - być może pytasz ogólnie o mode LC 80, czy sensownym byłby zakup takowej maszyny (niestety nie wynika to z formy pytania) i nie bedąc jej użytkownikiem odeślę Cię do funkcji "szukaj" na tym forum gdyż temat już kilkukrotnie się przewijał przez ostatnie 3 lata :-) i padło tam conajmniej kilkanaście bardzo rozsądnych wypowiedzi o tym modelu

A poza tym Witam na forum i polecam poczytanie tutejszych dyskusji, dla poznania jego uroczego klimatu i uniknięcia w przyszłości podobnych "wpadek".
www.tlc.org.pl

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » sob cze 24, 2006 4:37 pm

Black pisze: Nie mam w zwyczaju pisania dla pisania (staram się odzywać jak chcę komuś pomóc, lub pytam o konkrety) .
:wink: ale jak via forum zapytam czy wszytsko u Żaby OK to mi odpowiesz ?? :)21 BTW uściskaj ja :)2
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Black

Post autor: Black » sob cze 24, 2006 4:46 pm

U Żaby bez zmian, znaczy OK :-) uściskam :-) Teraz to już mogę Panie pełnoprawnie kasztanić, aż miło...
A w ogóle to 80-ka fajna jest, tylko... czemu ja ten garaż pod Starletkę mierzyłem :-)
www.tlc.org.pl

Marcello
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Marcello » ndz cze 25, 2006 11:01 pm

jasne... black- gratuluję jubileuszu :)2 i oczywiście wtopa z mojej strony bo pełna nieudolność przy wklejaniu linku do toyki, poprawiam się http://laguna.otomoto.pl/index.php?sect ... d=C1016241 ... szukam 80 tki z blokadami bo potrzebuję nieco dłuższego autka (moje sześcioraczki mają do szkoły ostro pod górkę i przez duże błoto :wink: )

Awatar użytkownika
Chaos

Post autor: Chaos » pn cze 26, 2006 6:47 am

ten co wyszukałeś i tak ma sensowną cene :)21

Awatar użytkownika
Black

Post autor: Black » pn cze 26, 2006 7:57 am

Zacny wybór autobusu szkolnego :)2 Gratuluję sześcioraczków i już nie śmiecę w tym temacie, bo niestety nie znam ani tej ani innej sensownej 80ki na sprzedaż.
Najwyżej jeden truizm o LC dorzucę - te maszyny "wypieszczone" tak i u nas jak i w całej europie trzymają cenę (aż się Nikos zagotował jak pomyślał o oddaniu swojej za pół darmo :lol: ), te za pół ceny raczej omijałbym szerokim łukiem, chociaż "okazje" podobno się czasem trafiają :-)
www.tlc.org.pl

Awatar użytkownika
Zun

Post autor: Zun » pn cze 26, 2006 9:41 am

Marcello pisze:jasne... black- gratuluję jubileuszu :)2 i oczywiście wtopa z mojej strony bo pełna nieudolność przy wklejaniu linku do toyki, poprawiam się http://laguna.otomoto.pl/index.php?sect ... d=C1016241 ... szukam 80 tki z blokadami bo potrzebuję nieco dłuższego autka (moje sześcioraczki mają do szkoły ostro pod górkę i przez duże błoto :wink: ) ... a może ktoś właśnie sprzedaje swój wypieszczony egzemplarz za pół ceny ?? ??
A skad pewnosc ze ta ma blokady ?? O ile dobrze wiem to 80'tki maja zalaczanie blokad takim pokretlem z lewej strony kierownicy - ja u tej tego nie widze , choc zdjecie malo dokaldne jest ... ale wiem z pewnego zrodla ze 7% 80'tek ktore wyejchaly z fabryki maja fabryczne blokady :D - czyli jakas tam szansa jest ;)
Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek ;)

Awatar użytkownika
Drako

Kontaktowanie:

Post autor: Drako » pn cze 26, 2006 11:05 am

widac to pokretlo

Awatar użytkownika
misio

Post autor: misio » pn cze 26, 2006 1:06 pm

ta 80 jeździ po Słupsku... niby w dobrym stanie jest, wszystko na bierząco robione... sprzedaje ją gość, bo zakupili HDJ 100..
raz była chyba niegroźnie podtopiona.. także trza sprawdzić dokładnie co jej dolega... źle nie wygląda :wink:
Suzuki sj413 `85 nie motane :)21

Awatar użytkownika
Zun

Post autor: Zun » pn cze 26, 2006 10:04 pm

Drako pisze:widac to pokretlo
Faktycznie jak powiekszyc zdjecie i sie dokladniej przyjrzec to pod kierownica widac kawalek tego pokretla ... chyba to to.
Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”