hej, czy ktoś zna tę 80-tkę?
Moderator: Mroczny
hej, czy ktoś zna tę 80-tkę?
czy ktoś zna jakieś konkrety na temat tej lc (pomijając właściciela
) szukam 80-tki i nie wiem czy brać pod uwagę?

Szanowny kolego Marcello,
to był mój pierwszy post czysto "kasztaniarski" z miłej okazyjki równej 100ki na tym forum
, stworzyłeś dla niego idealne okoliczności do zaistnienia, dziękuję
.
Nie mam w zwyczaju pisania dla pisania (staram się odzywać jak chcę komuś pomóc, lub pytam o konkrety), więc w ramach rehabilitacji pomogę Ci teraz w rozwiązaniu Twojego problemu:
- przeczytaj powoli swój pierwszy post (łącznie z tematem) i zastanów się czy ktoś jest Ci w stanie udzielić sensownej odpowiedzi?
- aby osiągnąć zamierzony efekt podaj link do ogłoszenia z konkretnym samochodem o który pytasz, może ktoś faktycznie coś wie na jego temat i podzieli się z Tobą swoją wiedzą
- istnieje jeszcze możliwość całkowitego mego zaćmienia i niezrozumienia twego pytania - być może pytasz ogólnie o mode LC 80, czy sensownym byłby zakup takowej maszyny (niestety nie wynika to z formy pytania) i nie bedąc jej użytkownikiem odeślę Cię do funkcji "szukaj" na tym forum gdyż temat już kilkukrotnie się przewijał przez ostatnie 3 lata
i padło tam conajmniej kilkanaście bardzo rozsądnych wypowiedzi o tym modelu
A poza tym Witam na forum i polecam poczytanie tutejszych dyskusji, dla poznania jego uroczego klimatu i uniknięcia w przyszłości podobnych "wpadek".
to był mój pierwszy post czysto "kasztaniarski" z miłej okazyjki równej 100ki na tym forum

Nie mam w zwyczaju pisania dla pisania (staram się odzywać jak chcę komuś pomóc, lub pytam o konkrety), więc w ramach rehabilitacji pomogę Ci teraz w rozwiązaniu Twojego problemu:
- przeczytaj powoli swój pierwszy post (łącznie z tematem) i zastanów się czy ktoś jest Ci w stanie udzielić sensownej odpowiedzi?
- aby osiągnąć zamierzony efekt podaj link do ogłoszenia z konkretnym samochodem o który pytasz, może ktoś faktycznie coś wie na jego temat i podzieli się z Tobą swoją wiedzą
- istnieje jeszcze możliwość całkowitego mego zaćmienia i niezrozumienia twego pytania - być może pytasz ogólnie o mode LC 80, czy sensownym byłby zakup takowej maszyny (niestety nie wynika to z formy pytania) i nie bedąc jej użytkownikiem odeślę Cię do funkcji "szukaj" na tym forum gdyż temat już kilkukrotnie się przewijał przez ostatnie 3 lata

A poza tym Witam na forum i polecam poczytanie tutejszych dyskusji, dla poznania jego uroczego klimatu i uniknięcia w przyszłości podobnych "wpadek".
jasne... black- gratuluję jubileuszu
i oczywiście wtopa z mojej strony bo pełna nieudolność przy wklejaniu linku do toyki, poprawiam się http://laguna.otomoto.pl/index.php?sect ... d=C1016241 ... szukam 80 tki z blokadami bo potrzebuję nieco dłuższego autka (moje sześcioraczki mają do szkoły ostro pod górkę i przez duże błoto
)

Zacny wybór autobusu szkolnego
Gratuluję sześcioraczków i już nie śmiecę w tym temacie, bo niestety nie znam ani tej ani innej sensownej 80ki na sprzedaż.
Najwyżej jeden truizm o LC dorzucę - te maszyny "wypieszczone" tak i u nas jak i w całej europie trzymają cenę (aż się Nikos zagotował jak pomyślał o oddaniu swojej za pół darmo
), te za pół ceny raczej omijałbym szerokim łukiem, chociaż "okazje" podobno się czasem trafiają 

Najwyżej jeden truizm o LC dorzucę - te maszyny "wypieszczone" tak i u nas jak i w całej europie trzymają cenę (aż się Nikos zagotował jak pomyślał o oddaniu swojej za pół darmo

A skad pewnosc ze ta ma blokadyMarcello pisze:jasne... black- gratuluję jubileuszui oczywiście wtopa z mojej strony bo pełna nieudolność przy wklejaniu linku do toyki, poprawiam się http://laguna.otomoto.pl/index.php?sect ... d=C1016241 ... szukam 80 tki z blokadami bo potrzebuję nieco dłuższego autka (moje sześcioraczki mają do szkoły ostro pod górkę i przez duże błoto
) ... a może ktoś właśnie sprzedaje swój wypieszczony egzemplarz za pół ceny
![]()

Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek