Długosc Hiluxa

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
rondel_86
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Długosc Hiluxa

Post autor: rondel_86 » śr lip 19, 2006 7:47 am

Mam pytanie czy Hiluxy chodzi mi o rocznik okolo roku 90 maja różna dlugosc. Jesli kabina jest 1.5 lub ta juz z 4 drzwiami to zmienia sie rozstaw osi czy tylko skrzynia ładunkowa jest mniejsza. I czy ten tylko 2 osobowy jest krotszy.
Z gory dziekuje za odpowiedz

Awatar użytkownika
Kudlaty
Kontaktowanie:

Post autor: Kudlaty » śr lip 19, 2006 10:05 am

4Runner SZTYWNY MOST
http://www.rzezba4x4.torun.pl

Awatar użytkownika
rondel_86
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: rondel_86 » śr lip 19, 2006 12:58 pm

wielkie dzięki
a powiedzcie mi jeszcze czy te dłuższe duzo gorzej radza sobie w terenie????

Awatar użytkownika
Zun

Post autor: Zun » czw lip 20, 2006 5:10 pm

rondel_86 pisze:wielkie dzięki
a powiedzcie mi jeszcze czy te dłuższe duzo gorzej radza sobie w terenie????
Moim skromnym zdaniem nie - coprawda nie mam porownania miedzy hiluxami , ale mam porowanie miedzy hiluxem a innymi krotszymi autami. Hilux jest dlugi , ale lekki i ma lekką pupe. Sa takie sytuacje ze hilux przejedzie przeszkode lepiej niz auto o mneijszym rozstawie osi. Oczywiscie sa tez takie , ktore lepiej przejedzie auto o krotszym . Ja jezdze swoim w lesie o sredniej i ciezkiej charakterstyce terenu z roznymi innymi dobrze przygotowanym autami. Moge z czystym sumieniem powiedziec , ze hilux na 33 calach zostaje tylko tam gdzie zostaja tez inne auta , czesto na 35 calowych gumach i z blokada. Oczywiscie duzo tez zalezy od kierownika pojazdu ;). A zdazaj sie pzreszkody gdzie moj hilux przejezdza , a krotki GR na 35 calach i z blokada zostaje. Moim zdaniem o ile nie jest naporawde ciasno (chodzi o luki) to hilux radzi sobie swietnie w terenie. Moj robil dobrze nawet na 31 calowych slickach.
Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”