Blokady w mostach

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Darek1011

Blokady w mostach

Post autor: Darek1011 » sob lip 22, 2006 10:38 am

Mam parę pytań odnośnie serii 7x. :)1

1. Czy w kodzie: HZJ, LJ, PZJ, KZJ, itd. można odczytać czy ma 100% blokade mostu przód i tył ??

2. Jeżeli tak to które modele mają takowe blokady ??

3. Czy w tej serii był model ze stałym 4x4 ??

4. Jaki rozmiar opon można wsadzić do tego modelu bez ryzyka ukęcenia półosi, zmielenia dyfra, czy innych przykrych wpadek ?? Autko będzie podniesione i jeśli trzeba będą modyfikacje nadkoli :wink: Wiem, że HZJ wytrzyma dużo, ale co z pozostałymi modelami ??
LC KDJ95

Kylon

Post autor: Kylon » sob lip 22, 2006 12:59 pm

1. Nie
2. Wszystkie w opcji. Najszybciej HZJ najmniej LJ
3. Żaden - chyba, że jakaś wydumana wersja
4. Każdy inaczej bo to różne samochody i różne zawieszenia. No i co po tej siódemce bo to też różnica.

Awatar użytkownika
Black

Post autor: Black » sob lip 22, 2006 8:05 pm

Cześć Darku,
temat 70tek "dosyć" szeroki, a Twoje pytania w zasadzie o wszystko, polecam więc poszperanie po sieci zacznij od www.tlc.org.pl (a co taka mała reklama), a potem leć po linkach z tamtąd. Niestety szybszej metody nie ma, i dopóki ktoś nie spłodzi faq zbierającego to do kupy, to nikt Ci w 3 zdaniach tego nie opowie, to niestety conajmniej kilka stron elaboratów opisujących ładnych "pare" lat historii Toyoty.

BTW Jak tam filmik z Łemkowiady wiosennej? Udało się zmontować, jeśli tak to przypominam się, że podesłałem Ci adres :-)
Black LC KZJ95 ... "bulwar sprawny inaczej" ;-)
www.tlc.org.pl

Awatar użytkownika
Darek1011

Post autor: Darek1011 » pn lip 24, 2006 9:35 am

Black pisze:Cześć Darku,
temat 70tek "dosyć" szeroki, a Twoje pytania w zasadzie o wszystko,
Pytania - uważam - były bardzo konkretne (może z wyjątkiem 4 :lol: ).
Kylon odpowiedział jak dla mnie to jasno. :)2 . Szczególy myślę, że znajdę w sieci :wink: Przymierzam się do jakiejś starszej. :)2
Black pisze: BTW Jak tam filmik z Łemkowiady wiosennej? Udało się zmontować, jeśli tak to przypominam się, że podesłałem Ci adres :-)
Filmik jest już pocięty i w postaci cyfrowej, ale jeszcze nie posklejany w całość. :oops: Myślę, że przed jesienną zdążę :)2
LC KDJ95

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”