witam problem w LC z silnikiem 2LT
Moderator: Mroczny
witam problem w LC z silnikiem 2LT
witam zanabyłem sprzeta , wracałem 200 km i dawałem w palnik , na msc jak kupowałeme silnik chodził idealnie, 0 dymków , przyjechałem pod dom , zgasiałem i po chili odpaliłem z tyłu biały dym ale nie tragiczny, wali palonymi szmatami , i silnikiem troszke telepie , nie przesadzałem z predkoscia do 110, 3200 obrotów maks , na małych obrotach nie trzaska , ale gdy wejdzie na 1900 obr zaczyna trzaskac niewiem co jest , silnik ma 210 tys. prosiłbym o porady.
silnik TYP 2L-T (ale faktycznie jest bez turbiny). Moim zdaniem Duńczykowi padł 2L więc kupił 2L-T i założył swój osprzęt.sebastian dziurdzik pisze:ale raczej bez "T"Mazur pisze:...jak by się zdrowo pogmatwało to mam zdrowy silnik 2L-T
ile za niego chcesz?
seb
Co do pchnięcia to myślałem o 2,5zł ale dla Ciebie na pewno muszę zrobić jakąś rozsądną "promocje"....
nie to, zebym sie czepial, ale 2,5 tysia to abstrakcyjna propozycja za 2LT bez osprzetu (w tym turbiny, kolektora dolotowego i wydechowego, pompy wtryskowej - bo remont tej starej to kupa pieniedzy)...
zreszta rynek zweryfikuje nas wszystkich... wszystko jest tyle warte ile ktos chce za to dac (albo i odrobine mniej)
powodzenia
seb
zreszta rynek zweryfikuje nas wszystkich... wszystko jest tyle warte ile ktos chce za to dac (albo i odrobine mniej)

powodzenia
seb
robok rzępoli w harapuciu
jeżeli cena byłaby rozsądna to pompe i kolektory od 2L-T się znajdą (odkupię od Gogola i dorzucę)sebastian dziurdzik pisze:nie to, zebym sie czepial, ale 2,5 tysia to abstrakcyjna propozycja za 2LT bez osprzetu (w tym turbiny, kolektora dolotowego i wydechowego, pompy wtryskowej - bo remont tej starej to kupa pieniedzy)...
Tylko nie pisz proszę że kupisz za 1500 jak dorzucę jeszcze alternator i rozrusznik

...a przecież dobrze wiesz że mój silniczek jest w zayebistym stanie

raczej sie zawiesił niz zastał, i jest to wielce prawdopodobnerudydh pisze:byłem u mechanika i powiedzie ze to moze byc zastany wtryskiwacz, czy jest taka opcja...
wierze w UFO i zielone ludziki...
http://www.bandzior4x4.pl
http://www.bandzior4x4.pl
sebastian dziurdzik pisze: zreszta rynek zweryfikuje nas wszystkich... wszystko jest tyle warte ile ktos chce za to dac (albo i odrobine mniej)![]()
powodzenia
seb
...właśnie rynek zweryfikował

powodzenia
Mazur