stuka "klasycznie" jak krzyżak ale... na kanale okazło się że krzyżaki OK -a to w moście napierdziela. Przy zmianie biegów, przy puszczeniu i dodaniu doodniu gazu pojawia się metaliczne stuknięcie i dalej nic chodzi OK

Moderator: Mroczny
chyba troszkę przesadzaszsebastian dziurdzik pisze:kumpel Twój bedzie smigał aż do momentu jak nie zacznie czegokolwiek remontować... a tam bylo wszystko do remontu oprocz naprawy glownej silnika i budy![]()
seb
niby nie, ale na lep leci,sebastian dziurdzik pisze:eeeee, gadasz...McRabbit pisze:co do budy?
kupic "nowa" czy motac elementami
mojej juz prawie nie mazdzarly ja
na Twoim zdjeciu wygląda jak nówka sztuka![]()
zresztą - budą sie nie jezdzi![]()
seb
Kupic nowa - nie deawno jeszcze byl przesyt i dobre ceny . Teraz jednak jak sie patrze to wcale nie latwa sprawa jest kupic zdrowa bude w zdrowych pieniadzach. Nie mnie jednhak zawsze jest to tansze wyjscie i bardziej efektywne , tudziez efektowneMcRabbit pisze:co do budy?
kupic "nowa" czy motac elementami
mojej juz prawie nie mazdzarly ja
Ale na jego miejscu wlalbym jeszcze przynajmniej dodatek do lsd - moze sie okazac ze jeszcze jest do uratowania - ja u siebie uratowalem , a sie okazuje ze przydaje sie czasami - nie jest to to co blokada pelna , ale jednak jest.Miras M pisze:eee przesadzasz, ja mam tylny most na syntetyku nic złego sie nie dzieje, lsd też kiedyś tam było, znaczy działało...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość