Witam mam problem, ręce mi opdają. Mam VW Taro 4x4, xtracab, 1995 r.
Czy ktoś ma takiego ale Hiluxa ? Wiem, że to to samo ale w ASO Toyoty tego nie wiedzą. Potrzebuję nr VIN od takiej Toyoty, bo jak w serwisie podaję im VIN od Taro to najpierw wielkie zdziwienie, że Taro to Hilux, potem jeszcze większe, że Taro miały równiez napęd 4x4 a na koniec nic sensownego z mojego nr VIN ustalić nie mogą.
VIN Hiluxa - potrzebna pomoc.
Moderator: Mroczny
VIN Hiluxa - potrzebna pomoc.
Suzuki Jimny 1,3, dawniej Hilux D4D 2004, VW Taro 2,4 D, Niva, Gaz 69
Super. Tylko że ja mam to Warszawy 686 km 
Tak, że jakby ktoś chciał pomóc to proszę posłać VIN na PW lub maila.
Nie mogę po byle pierdułkę wybierać się do W-wy ale już postanowiłem, że do Ciebie Kylon się wybiorę. Marzy mi się przegląd u Ciebie i przy okazji kupiłbym parę drobiazgów, zderzak, wyciągarkę, snorkel, może oponki ...
Przy okazji pytanko czy z montażem tego wszystkiego uwinelibyście się w jeden weekend, bo kroi mi się szkolenie w W-wie na początku pażdziernika. Możebym połączył przyjemne z pożytecznym ?

Tak, że jakby ktoś chciał pomóc to proszę posłać VIN na PW lub maila.
Nie mogę po byle pierdułkę wybierać się do W-wy ale już postanowiłem, że do Ciebie Kylon się wybiorę. Marzy mi się przegląd u Ciebie i przy okazji kupiłbym parę drobiazgów, zderzak, wyciągarkę, snorkel, może oponki ...
Przy okazji pytanko czy z montażem tego wszystkiego uwinelibyście się w jeden weekend, bo kroi mi się szkolenie w W-wie na początku pażdziernika. Możebym połączył przyjemne z pożytecznym ?
Suzuki Jimny 1,3, dawniej Hilux D4D 2004, VW Taro 2,4 D, Niva, Gaz 69
Do Caroliny mozna zadzwonic i sie dowiedziec o czesci, oni mieli dlugi czas Taro a la Hil
A kupic mozesz blizej niz 686 km od domu
jak juz wiadomo, co kupic
Moze mozna rowniez zamowic wysylkowo
A kupic mozesz blizej niz 686 km od domu

Moze mozna rowniez zamowic wysylkowo

CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl