miejsca na hi-lift w lc 90 - ktoś dorabiał?

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
gkozi

miejsca na hi-lift w lc 90 - ktoś dorabiał?

Post autor: gkozi » śr lis 15, 2006 11:18 pm

wyszukiwanie działa jak zwykle a coś mi się kołacze po głowie, że ktoś kombinował z progami pod hi-lift w lc 90 bez usuwania tych oryginalnych papierowych

generalnie mam hi-lifta [może bardziej z myśla o przyszłym bardziej terenowym autku] i teraz [z braku bardziej terenowego autka] szukam miejsc/pantentów na podłożenie go pod fabryczną toyke [dodam że ten gadżet z haczykami na koło raczej nie będzie robił przy oryginalnych trójramiennych felgach]

aha - załączanie dzwigienką w tryb podnoszenia chodzi niesamowicie ciężko [aż musze sobie pomagać drugą ręką przysuwając element z ząbkiem odpowiedzialny za tryb góra/dół] a cały układ jest skręcony ze sporymi luzami - celowo? żeby się nie zatarł piachem?
Długi LC90 do jazdy, krótki GRat do zabawy

Awatar użytkownika
hesus
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: hesus » czw lis 16, 2006 1:10 am

Hmmm... Jako, ze sam ujezdzam podobne auto [tyle, ze Ty masz 95 chyba a ja 90] i na razie nie mam zadnego problemu z progami [bo zwyczjnie ich nie dawali do golasow, a moj jest taki] , to jednak hi-lifta milo miec. Swego czasu wyczailem na ogloszeniach w gazetce klubowej kogos kto robi w metaloplastyce: zderzaczki, progi etc. Koles [bom z nim gadal] spod Krosna chyba. Moze ktos zna namiary, prosba na priva do nas...
Dum spiro spero

GG 36740

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”