amortyzatory OME do LJ 70/73,numery części???
Moderator: Mroczny
amortyzatory OME do LJ 70/73,numery części???
Szukam numerów katalogowych (takie jak wybite są) amorów OLD MAN EMU do LJ70/73.
Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
Potrzebuję numery bo chcę sprowadzić amory z USA a tam nie było LJ-ów 70/73. Jak Amerykanin nie będzie miał w katalogu to powie, że do takiego auta amorów nie ma
Przy podaniu numeru wszystko będzie jasne. No i interesują mnie do LJ przed 90 rokiem.

Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
Nie bardzo rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma numer seryjny amorka wybity na rurze, który się zmienia do numeru katalogowego. Ten numer obowiązuje na całym świecie. Po drugie to zaoszczędzisz 20 złotych?
przód - OME N114
tył - OME N112 lewy
tył - OME N114 prawy
Pamietaj, że amortyzator gazowy nie może być przesyłany pocztą lotniczą
przód - OME N114
tył - OME N112 lewy
tył - OME N114 prawy
Dzięki za numery. Znając je łatwiej będzie dogadać sie z takim amerykaninem co to w swoim katalogu na USA LJ-y nie ma
Co do wysyłki to części zamawiam zawsze transportem morskim. Trwa to trochę ale się bardzo opłaca. Rok temu sprowadzałem Gabriele do Samuraia i Bilsteiny 5150. Opłaca się to bardzo

Co do wysyłki to części zamawiam zawsze transportem morskim. Trwa to trochę ale się bardzo opłaca. Rok temu sprowadzałem Gabriele do Samuraia i Bilsteiny 5150. Opłaca się to bardzo

Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
I zderzak z Australii do Bundery o dziwo idealnie pasowal do KZJ-taKylon pisze:W australijskim i europejskim katalogu LJ 70 też nie ma. Jest za to Bundera![]()

CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
Czy nr. przednich i prawego tylnego są te same???Kylon pisze:Nie bardzo rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma numer seryjny amorka wybity na rurze, który się zmienia do numeru katalogowego. Ten numer obowiązuje na całym świecie. Po drugie to zaoszczędzisz 20 złotych?
przód - OME N114
tył - OME N112 lewy
tył - OME N114 prawy
Przednie są mocowane "szpilka-szpilka"
Tylny prawy "ucho-ucho"
Tylny lewy "dól-ucho; góra-szpilka"

Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)