Toyota Carina E rezystor dmuchawy
Moderator: Mroczny
Toyota Carina E rezystor dmuchawy
Witam.
Przewertowałem torchę literatury ( w tym INFOTech, Sam naprawiam,Autodata) Nie mogę znaleźć rezystora regulacji predkości dmuchawy.
Carina E 96, diesel 2.0 z klimatyzacją. Sprawdziłem przełaczniki, są OK.
Silnik dmuchawy chodzi tylko na najwyższym biegu.
Może mi ktoś wskazać jego lokalizację o ile w ogóle jest coś takiego w tym aucie jak rezystory?
Nie zaglądałem jeszcze tylko za zegarami.Przekopałem całe podszybie i prawą stronę przy silniku dmuchawy.
Przewertowałem torchę literatury ( w tym INFOTech, Sam naprawiam,Autodata) Nie mogę znaleźć rezystora regulacji predkości dmuchawy.
Może mi ktoś wskazać jego lokalizację o ile w ogóle jest coś takiego w tym aucie jak rezystory?
Nie zaglądałem jeszcze tylko za zegarami.Przekopałem całe podszybie i prawą stronę przy silniku dmuchawy.
Re: Toyota Carina E rezystor dmuchawy
A to jakaś wersja Cariny 4X4?siwus pisze:Witam.
Ostatnio zmieniony czw cze 07, 2007 9:39 am przez Zachary, łącznie zmieniany 2 razy.
Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]

Wyślij mi na PRIVa swojego e-maila to Ci podeślę rysunek z EPC - nazywa się to Register Blower i w Carina E ma nr katalogowy 87138-20240, 87138-20320 lub 87138-20310. Koszt to 70-100 złotych.siwus pisze:niestety niee![]()
Ale może ktoś miał doświadczenie z taką osobówką
ps. zmień może forum albo przynajmniej dział

Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]