EPC pomocy !!!
Moderator: Mroczny
EPC pomocy !!!
mam problem z EPC , niechce dzialac poprawnie , czy ktos moglby przeprowadzic mnie przez proces instalacji bo siedze juz przynim dwa dni i nic 

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
opis działania jest na stronie http://www.yankeetoys.org/docs.htm
ściagnij i przeczytaj Toyota EPC FAQ
ściagnij i przeczytaj Toyota EPC FAQ
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
masz problem z intalacją plików z danymi? właśnie na to się nadziałem instalujac na nowym sprzęcie... tajemnica tkwi w tym, że program stareńki i wykłada sie na liczeniu wolnego miejsca na dysku, jak jest więcej niż 2GB (lub 4 już nie pamiętam) wolnego miejsca to mu się licznik na minus przestawia i twierdzi, że nie moze zainstalować
obejscie to zapchać dysk (partycję na której instalujesz) tak by było mniej i instalacja przejdzie, podpowiedź: najprościej skopiować n-razy jakiś wielki plik (np. obraz płyty DVD, film itp.), a po instalacji usunąć (upierdliwe ale działa) ten śmietnik,
powodzonie w trudnej sztuce oswajania softwaru

powodzonie w trudnej sztuce oswajania softwaru
Odgrzeję temat bo muszę podziękowac za info w nim zawarte - Black
. Od 2 dni walczę z instalacją EPC i nikt nie potrafił mi powiedzieć dlaczego nie chce się zainstalować i "twierdzi" że ma za mało miejsca na dysku. Już mialem instalować Win98 bo jakiś fachura stwierdził, że stary program może na XP nie chodzić ale rzutem na taśmę wpisałem EPC w wyszukiwarkę na forum w dziale toyota i proszę: stała sią jasność...a właściwie czarność (Black)
Zrobiłem tak jak pisał i poszło. I fakt, tylko z twardego się instaluje a z płytki nie. Zresztą instrukcja instalacji krok po kroku jest w pliku "readme" na CD.
jeszcze raz thx Black

Zrobiłem tak jak pisał i poszło. I fakt, tylko z twardego się instaluje a z płytki nie. Zresztą instrukcja instalacji krok po kroku jest w pliku "readme" na CD.
jeszcze raz thx Black
coś będzie....
ano taki co by EPC prawidłowo działało pod Win XPManiek pisze:jaki dodatek?

http://perso.orange.fr/adherence.4x4/li ... 20anglais)
na dole strony " téléchargez le logiciel en version 98 qui fonctionne sous XP"
u mnie instalacja przebiegła bezproblemowo

LJ 70
może miałeś mało wolnego miejsca na dysku ? U mnie po sztucznym zapełnieniu na chwilę poszło. I działa nadal po przywróceniu "normalnej" wolnej przestrzeni dyskowej. Być może po zainstalowaniu tego co podajesz by to przeszło od razu bez kombinacji ale nie będę próbował bo na razie chodzi 

coś będzie....