Kto ma FZJ80/HDJ80 niech się wpisze.
Moderator: Mroczny
Kto ma FZJ80/HDJ80 niech się wpisze.
Witam
Właśnie się zarejestrowałem i przywitałem w odpowiednim poście.
A teraz bardzo bym chciał się zorientować kto ma samochód FZJ80 czy HDJ80 i stąd ten post. Nie znalazłem innego takiego 'scalającego' posta, więc dlatego piszę.
Pisze też z tego powodu, że bardzo mało jest użytkowników HDJ/FZJ80 i taki temat pewnie by się przydał nie tylko mi i by zintegrował posiadaczy.
Jakby admin mógł przykleić ten temat choćby na tydzień, to by się pewnie kilka osób zgłosiło.
Z góry wielkie dzięki dla admina i za wpisy.
Właśnie się zarejestrowałem i przywitałem w odpowiednim poście.
A teraz bardzo bym chciał się zorientować kto ma samochód FZJ80 czy HDJ80 i stąd ten post. Nie znalazłem innego takiego 'scalającego' posta, więc dlatego piszę.
Pisze też z tego powodu, że bardzo mało jest użytkowników HDJ/FZJ80 i taki temat pewnie by się przydał nie tylko mi i by zintegrował posiadaczy.
Jakby admin mógł przykleić ten temat choćby na tydzień, to by się pewnie kilka osób zgłosiło.
Z góry wielkie dzięki dla admina i za wpisy.
Chodzi o to, że użytkowników LJ70 jest na pęczki. Praktycznie kogokolwiek się spytasz to ma LJ70 albo 4Runner. Wystarczy więc się o coś do LJ70 spytać gdziekolwiek w necie i już są odpowiedzi. Natomiast użytkowników FZJ80 (czy HDJ80) jest znacznie mniej i dlatego mając taki post można bezpośrednio zadać pytanie konkretnym osobom i nie trzeba wertować forum szukając kto miałby ten model.
Re: Kto ma FZJ80/HDJ80 niech się wpisze.
tez mam 80-tke z 94rm na motorze 4,2 turbo diesla
-
saplakataraska
-

ja mam hdj 80
miałem ich 5 sztuk wg mnie to najlepsze auto terenowe jakie znam
pytaj w czym problem
??????????????
miałem ich 5 sztuk wg mnie to najlepsze auto terenowe jakie znam
pytaj w czym problem
A wiec moja flota:
1.LC FZJ80 (niedlugo turbodoładowana )
2.LC prado LJ78 2L-TE
3.LC prado LJ78 (niedlugo UZJ78) - swapujemy 1uz-fe lexusa
1.LC FZJ80 (niedlugo turbodoładowana )
2.LC prado LJ78 2L-TE
3.LC prado LJ78 (niedlugo UZJ78) - swapujemy 1uz-fe lexusa
- Damian
-

- Kontaktowanie:
razem ze skrzynią?Nikos pisze: 3.LC prado LJ78 (niedlugo UZJ78) - swapujemy 1uz-fe lexusa
jak nie będziesz katował w terenie, to mosty przyjmą te 250KM i zajebiaszczy moment
fajny projekt
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
A ja kibicuje temu projektowiNikos pisze:
1.LC FZJ80 (niedlugo turbodoładowana )![]()
www.rallycamp.pl
Sru do ....fiata!
Sru do ....fiata!
Wiec tak.....
co do lj78 to bedzie skrzynia automatyczna
(te prado ma w serii automat)
i auto jezdzi tylko po miescie na 31 cali
Natomiast moja 80-dziesiątka 1fzfe....... to bardzo dlugi temat bo silnik juz sie buduje na nowych częściach ponad pół roku.... i dopiero co skonczylem ,,modyfikacje,, komor spalania w glowicy aby go odprężyć
Tloki i korby juz są inne a na koniec przyjdzie standalone ecu i bedziemy stroic....
co do lj78 to bedzie skrzynia automatyczna
(te prado ma w serii automat)
i auto jezdzi tylko po miescie na 31 cali
Natomiast moja 80-dziesiątka 1fzfe....... to bardzo dlugi temat bo silnik juz sie buduje na nowych częściach ponad pół roku.... i dopiero co skonczylem ,,modyfikacje,, komor spalania w glowicy aby go odprężyć
Tloki i korby juz są inne a na koniec przyjdzie standalone ecu i bedziemy stroic....
Damian pisze:razem ze skrzynią?Nikos pisze: 3.LC prado LJ78 (niedlugo UZJ78) - swapujemy 1uz-fe lexusa
jak nie będziesz katował w terenie, to mosty przyjmą te 250KM i zajebiaszczy moment
fajny projekt
jaki zajebiaszczy moment..... damian 1uz juz zeswapowalem do supry i upalałem ten silnik... on owszem moment ma ale dosc wysoko.....
Te prado jest mojego ojca i wymyslił on sobie ze ma być to 100% toyota tak więc stad wybór padł na 1uz
zajebiaszczy moment to ma chevy 5.7 albo 454 bigblock
Kiedys jak w moim landzie 80 siedzial stary silniik 3fe (o zgrozo nigdy wiecej:) zero mocy i zajeb.. spalanie) chcialem zeswapowac 1uz do niego...... ale wlasnie ten brak powalającego dołu zmienił decyzje i poszedłem w 1fz
Myslalem o 2uzfe ale to jeszcze za drogie jest..... bo za koszt elektroniki i silnika 2uz...... mam zchipowanego tuned porta 5.7 z 1991 roku o mocy..... ponad 300ps i momencie 500 nm
co za korby i tłoki wpakowałeś?
HDJ 80 rocznik 96 - przebieg 650 tysi pozdrawiam
http://www.gaz69.pl
MIĄŻSZ - słuchajcie tego zespołu , wygraliśmy tegoroczną FAME 2010
MIĄŻSZ - słuchajcie tego zespołu , wygraliśmy tegoroczną FAME 2010