schemat podcisnien do hilux surf lub 4runner
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
schemat podcisnien do hilux surf lub 4runner
witam jestem tutaj nowy niedawno tez nabylem hiluxa surf 2.4 td mial urwany pasek , ktos juz to wczesniej rozgrzebal,zrobilem glowice silnik pracuje ladnie jednak utrzymuje wolne obroty ok.1000 i jest strasznie wrazliwy na pedal gazu obawiam sie ze moze to byc wina podcisnen poniewaz podlaczylem je droga dedukcji .
Bardzo prosze jesli ktos moglby mi przeslac ich schemat lub jakis link bede wdzieczny.
Jeszcze jedno pytanie czy to prawda ze to standard ze w tych silnikach pekaja gloeice,czy tylko tu w irlandii gdzie ludzie o samochody kompletnie nie dbaja
A to moze jeszcze jedno ;co trzeba przerobic w klimie zeby mozna ja bylo napelnic czynnikiem 134a ,stary jest tu nie osiagalny
dziekuje
Bardzo prosze jesli ktos moglby mi przeslac ich schemat lub jakis link bede wdzieczny.
Jeszcze jedno pytanie czy to prawda ze to standard ze w tych silnikach pekaja gloeice,czy tylko tu w irlandii gdzie ludzie o samochody kompletnie nie dbaja
A to moze jeszcze jedno ;co trzeba przerobic w klimie zeby mozna ja bylo napelnic czynnikiem 134a ,stary jest tu nie osiagalny
dziekuje
-
- jestem tu nowy...
wesolych swiat
witam mieszkam w tullamore co.offaly
gdzie ty mieszkasz ?
wiem ze mozna ustawic te obroty ale wciaz nie daja mi spokoju te podcisnienia
dziekuje za rade
ciesze sie ze jest ktos z polakow na tej wyspie kto nie ma w posiadaniu passata audi a4 albo jakiegos tego typu g.
pozdrawiam i zycze wesolych swiat
gdzie ty mieszkasz ?
wiem ze mozna ustawic te obroty ale wciaz nie daja mi spokoju te podcisnienia
dziekuje za rade
ciesze sie ze jest ktos z polakow na tej wyspie kto nie ma w posiadaniu passata audi a4 albo jakiegos tego typu g.
pozdrawiam i zycze wesolych swiat
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Re: schemat podcisnien do hilux surf lub 4runner
w 2LT-II nie ma problemów z pękającą głowicąevoservice pisze: Jeszcze jedno pytanie czy to prawda ze to standard ze w tych silnikach pekaja gloeice,czy tylko tu w irlandii gdzie ludzie o samochody kompletnie nie dbaja
choć oczywiście zwybuchować ją nie jest problemem, wystarczy nie dbać o poziom płynu chłodniczego czy przegrzać
choć ja ten silnik zagrzałem (targanie patrola przez 500m nadrzecznej plaży) dwukrotnie i przeżył
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR