lc 90, jak poznać anglika
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
lc 90, jak poznać anglika
może to wynika z vinu?
nie chciałbym sie wpakować, takie oczywiste rzeczy jak drążki biegów to ogarniam, ale coś co mi da stuprocentową pewność ?
nie chciałbym sie wpakować, takie oczywiste rzeczy jak drążki biegów to ogarniam, ale coś co mi da stuprocentową pewność ?
-
- jestem tu nowy...
strasznie jesteś logiczny koleś chyba
zadałem proste pytanie, jeśli Cię ono irytuje to nie musisz odpowiadać.
jesli auto jest zarejestrowane w Polsce to nie muszę papierów dostać,
co do vinu myślałem że może któryś znak za to odpowiada, ale chyba nie i wynika to z numeru modelu.
co do aso - warto do nich podjechać na przegląd ? toyota udziela informacji o vinie? może w necie jest jakaś strona do sprawdzania vinu ? nie mówię o normalnych informacjach jak np roku modelowym tylko wynikających z numeru modelu.
w niektórych markach można coś takiego w necie spotkać.

zadałem proste pytanie, jeśli Cię ono irytuje to nie musisz odpowiadać.
jesli auto jest zarejestrowane w Polsce to nie muszę papierów dostać,
co do vinu myślałem że może któryś znak za to odpowiada, ale chyba nie i wynika to z numeru modelu.
co do aso - warto do nich podjechać na przegląd ? toyota udziela informacji o vinie? może w necie jest jakaś strona do sprawdzania vinu ? nie mówię o normalnych informacjach jak np roku modelowym tylko wynikających z numeru modelu.
w niektórych markach można coś takiego w necie spotkać.