M/T Yokohama geolander w Toyocie
Moderator: Mroczny
M/T Yokohama geolander w Toyocie
Jak w temacie 315/75/R16 do toyki LC80...czy ktos używał.Interesuje mnie jej wytrzymałość w terenie oraz czy bardzo wyje na czarnym ....bo mxxis to horror przez duże H.....a cholerny bf goodrich nie ma legalizacji na Polske tego rozmiaru.. 

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
Szukajac MTkow odpuscilem walke o zachowanie felg 16. Na nich pozostal komplet ATekow BFG - z przeznaczeniem wyprawowym.
Do zabaw zalozylem felgi stalowe 15tki, a na nie Cooper Discoverer STT.
Po jednym wypadzie - Walcz - bardzo pozytywnie je oceniam, ciche na czarnym, budowa podobna do BFG (kupulbym na 15, ale nie znalazlem).
Do zabaw zalozylem felgi stalowe 15tki, a na nie Cooper Discoverer STT.
Po jednym wypadzie - Walcz - bardzo pozytywnie je oceniam, ciche na czarnym, budowa podobna do BFG (kupulbym na 15, ale nie znalazlem).
www.rallycamp.pl
Sru do ....fiata!
Sru do ....fiata!
jezus pisze:ale u mnie nie wchodzi felga 15'....Gdyby weszła dawno by były 35" MT bf goodricha.....
Czarna Unique Steel 15, wchodzi. Mam fzj 97.
Goodricha brak we wszelkich znanych mi gumiarniach, "trzeba czekac".
Podobnie jak STT na 16 - cos jak yeti - przynajmniej w zachodniej Polsce:)
Poza tym szkoda mi bylo w blocko itp alusow orginalnych - to zapodalem stalowe czarnuchy.
www.rallycamp.pl
Sru do ....fiata!
Sru do ....fiata!
- Ziemniak
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ja swoje Coopery STT przytargalem z Niemiec - pogadalem z Kylonem i za 2 tygodnie byly w kraju
. W Polsce na felge 17" w rozmierze 265/70 MT-kow nie dostaniesz, wiec pogrzbalem w necie... i znalazlem za granica. Kto pyta nie bladzi, kto szuka ten znajdzie 
Swoja droga STT na razie

Swoja droga STT na razie

4 Ziemniaki i pies.
LC KDJ125
LC KDJ125