jak ściągnąć z USA ?

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

blucha
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

jak ściągnąć z USA ?

Post autor: blucha » sob lip 19, 2008 1:45 pm

chyba jednak nie mam innego wyjścia , będę zmuszona ściągnąć silnik z USA do mojej TOYOTY , proszę o polecenie jakiejś uczciwej , w miarę taniej firmy której mogę zleceć taką usługę , od razu zaznaczam że nie znam angielskiego i procedur ,,ściagania " więc firma musi załatwić wszystko za mnie , z dostawą do domu , silnik ,,upatrzyłam" na ebayu , dzięki :-)

rokfor32

Post autor: rokfor32 » ndz lip 20, 2008 4:09 pm

Jeżeli sprzedawca na ebaju oznacza możliwość wysyłki wszędzie (shiping - worldwide), to oznacza, że on się tym wszystkim zajmie, podajesz mu tylko adres gdzie ma wysłać. I to jest najlepsza opcja. Jeżeli pisze, że tylko na stany spedycja, to najlepiej zadzwonić, albo mailować, żeby sprzedawca zmienił zdanie w tej kwestii. Załatwienie spedycji samemu jest oczywiście możliwe, ale oznacza wiszenie na telefonie.

Wysyłki, które szły do mnie, leciały przez amerykańską pocztę po prostu, i to była chyba najtańsza opcja, realizacja do 10 dni roboczych.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl

Awatar użytkownika
WojtekSz

Kontaktowanie:

Post autor: WojtekSz » ndz lip 20, 2008 6:41 pm

możesz skontaktowac się z firmą z której korzystałem sam przy imporcie części - mówią po Polsku. Moge wysłac info na priv
Wojtek

my, ludzie północy, mamy w sobie coś z wikingów
KZJ70 +MM12000
www.treadlightly.pl

blucha
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: blucha » ndz lip 20, 2008 7:19 pm

daj namiar na priva ,
rokfor32 , może on i wysyła tylko jak napisałam - NIE ZNAM ANGIELSKIEGO a na migi to raczej ciężko przez internet :-)

Awatar użytkownika
Mazur

Post autor: Mazur » ndz lip 20, 2008 9:30 pm

WojtekSz pisze:możesz skontaktowac się z firmą z której korzystałem sam przy imporcie części - mówią po Polsku. Moge wysłac info na priv
...prosiłbym o info na "emalie" lub na PW
biuro@partner4x4.pl 600-017290
...a wódka nie ma smakować ma sponiewierać

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”