jak ściągnąć z USA ?
Moderator: Mroczny
jak ściągnąć z USA ?
chyba jednak nie mam innego wyjścia , będę zmuszona ściągnąć silnik z USA do mojej TOYOTY , proszę o polecenie jakiejś uczciwej , w miarę taniej firmy której mogę zleceć taką usługę , od razu zaznaczam że nie znam angielskiego i procedur ,,ściagania " więc firma musi załatwić wszystko za mnie , z dostawą do domu , silnik ,,upatrzyłam" na ebayu , dzięki 

-
-
Jeżeli sprzedawca na ebaju oznacza możliwość wysyłki wszędzie (shiping - worldwide), to oznacza, że on się tym wszystkim zajmie, podajesz mu tylko adres gdzie ma wysłać. I to jest najlepsza opcja. Jeżeli pisze, że tylko na stany spedycja, to najlepiej zadzwonić, albo mailować, żeby sprzedawca zmienił zdanie w tej kwestii. Załatwienie spedycji samemu jest oczywiście możliwe, ale oznacza wiszenie na telefonie.
Wysyłki, które szły do mnie, leciały przez amerykańską pocztę po prostu, i to była chyba najtańsza opcja, realizacja do 10 dni roboczych.
Wysyłki, które szły do mnie, leciały przez amerykańską pocztę po prostu, i to była chyba najtańsza opcja, realizacja do 10 dni roboczych.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl