głośniki z tylu auta 4runner
Moderator: Mroczny
głośniki z tylu auta 4runner
Witam, mam takie może trochę trywialne pytanie do kolegów: czy ktoś może montował w 4runnerze głośniki z tylu? Ostatnio zdjąłem wszystkie plastiki z bagażnika i ku mojemu zdumieniu znalazłem wyprowadzone jakieś kable w miejscach gdzie powinny być głośniki ( tuż obok schowków po bokach ) ale są zakończone dziwnymi wtyczkami ( z chyba 5-cioma żyłami ). czy wie ktoś może od czego mogą być te wtyczki? bo wyglądają na oryginalne okablowanie...
nie sztuka zabić muchę przednią szybą, sztuka zrobić to boczną !
SJ 318 IS
tel.664765550
SJ 318 IS
tel.664765550
Re: głośniki z tylu auta 4runner
Fabrycznie premium audio w 4runnerze ma osobny wzmacniacz na kazdy glosniktoni pisze:Witam, mam takie może trochę trywialne pytanie do kolegów: czy ktoś może montował w 4runnerze głośniki z tylu? Ostatnio zdjąłem wszystkie plastiki z bagażnika i ku mojemu zdumieniu znalazłem wyprowadzone jakieś kable w miejscach gdzie powinny być głośniki ( tuż obok schowków po bokach ) ale są zakończone dziwnymi wtyczkami ( z chyba 5-cioma żyłami ). czy wie ktoś może od czego mogą być te wtyczki? bo wyglądają na oryginalne okablowanie...
powinienes miec jeden staly plus, aktywny zalaczany przez radio plus, mase, i dwa kable sygnałowe do muzyki.