Polibusze pod sprężyny > LJ70
Moderator: Mroczny
Polibusze pod sprężyny > LJ70
proszę o pomoc - poszukuje "Polibusze pod sprężyny" dla Lj70 93r
producenci z allegro nie maja w ofercie - może ktos ma namiar /max 200zł komplet/
producenci z allegro nie maja w ofercie - może ktos ma namiar /max 200zł komplet/
GAZ69>Terrano3.0>3xVitara>SAMURAI>TOY LJ70>JEEP TJ,XJ,WJ>2xJIMNY>2xGVII2,7+TJ
-
-
A bardzo Ci się spieszy? bo jeśli nie, to moge spróbować zrobić przesyłkę oryginalnych odbijaków z J90 (czyli podkładka chyba 4 cm plus bałwanka)w rozsądnej cenie. O ile do śmieci jeszcze nie poszły ... 

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
Mag69 pisze:Coś mataczysz Kojocie![]()
chodzi Ci o poliuretanowe podkładki pod sprężyny, czy o podkładki podwyższające ?
a to nie jeden ...... ?
chodzi o zapodanie niewiele ze 3-4cm do góry, fajne są dla patroli dzwonilem tu i tam i jeszcze dalej nikt nie ma formy pod LJ70

Ostatnio zmieniony czw paź 16, 2008 5:02 pm przez Koyot, łącznie zmieniany 1 raz.
rokfor32 pisze:A bardzo Ci się spieszy? bo jeśli nie, to moge spróbować zrobić przesyłkę oryginalnych odbijaków z J90 (czyli podkładka chyba 4 cm plus bałwanka)w rozsądnej cenie. O ile do śmieci jeszcze nie poszły ...
a to niby pasuje ? 4 cm jest OK
-
-
Jak znajdę, zrobię fotę jak to wygląda. Sporo tego bywa (J90 to chyba najbardziej popularne auto u mnie na szrocie
), ale niemal od razu lądują w koszu ze śmieciami, więc nie wiem czy jeszcze są.

-
-
To, o czym pisałem, to się okazało, że była składanka, znaczy oryginalny odbijak plus aluminiowy dystans 4 cm. Zafajtane błotem i sklejone, temu wziąłem że to jeden element.
Tych gumowych odbijaków do J90 sporo się pląta, do śmieci wędrują, ale za to te aluminiowe dystanse idą jak ciepłe bułki. No i do J7 to tylko na tył by mogły być, przednie sprężyny są za małe.
Tych gumowych odbijaków do J90 sporo się pląta, do śmieci wędrują, ale za to te aluminiowe dystanse idą jak ciepłe bułki. No i do J7 to tylko na tył by mogły być, przednie sprężyny są za małe.