czesc
jebło mi łozysko oporowe strasznie charczy wali i powoli rozwala cale słonce dzisiaj jak zagladałem widziałem opiłki metalu w obudowie i takie elementy jak zciete nity
Problem polega na tym ze do 3.4td(13bt) nie moge nic znalesc widziałem do 2.4td ale to chyba nie to samo
podejrzewam ze a napewno do wymiany jest cały kaplet sprzegła wraaz z łozyskiem którego nie moge nigdzie znalesc
gdzie go moge kupic?
z gory dzieki jest to dlamie wazne poniewaz lc jest mi potrzebny do pracy
potrzebna pomoc- sprzegło w bj
Moderator: Mroczny
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Re: potrzebna pomoc- sprzegłow bj
a gdzie szukałeś?
kpl sprzęgła Aisin w ASO Toyota nie powinien być dramatycznym wydatkiem
JC Auto czy InterCars też mają w katalogach, kwestia czy jest na magazynie centralnym czy trzeba ściągać
kpl sprzęgła Aisin w ASO Toyota nie powinien być dramatycznym wydatkiem
JC Auto czy InterCars też mają w katalogach, kwestia czy jest na magazynie centralnym czy trzeba ściągać
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Re: potrzebna pomoc- sprzegło w bj
Ostatnio ze sprzęgłami do tego samochodu nie było tak kolorowo. Ja czekam na Aisina już miesiąc i pozostały jeszcze dwa 

Kylon
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.
Traktorek, brum brum, klek klek klek klek klek
Traktorek, brum brum, klek klek klek klek klek
Tak z ciekawosci jak zagladales ?!patriota pisze:czesc
jebło mi łozysko oporowe strasznie charczy wali i powoli rozwala cale słonce dzisiaj jak zagladałem widziałem opiłki metalu w obudowie i takie elementy jak zciete nity
Rozebrales wszystko czy masz jakas tajniacka sonde to lookania we wnetrznosciach jak ginekolog

LC GRJ120
http://www.tlc.org.pl
http://www.tlc.org.pl