Mechanik do FZJ 80 4.5 benz 95r.
Moderator: Mroczny
Mechanik do FZJ 80 4.5 benz 95r.
Czy do FZJ 4.5 benz. mozna zapodac mechaniczną wyciągarkę z HDJ 80 4.2 TD...znaczy sie czy jest wyjście mocy ze skrzyni w tej toyce.... 

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
Re: Mechanik do FZJ 80 4.5 benz 95r.
Najlepiej zajrzeć na reduktor. Powinna być zaślepka z lewej strony reduktora. Z tego co wiem to były 2 typy. W jednym się dało a w drugim niestety obudowa nie posiadała zaślepki (cały odlew).
prawda
były 2 typy
jeśli masz z wyjściem na PTO to masz baaardzo dużego farta, ja sie po całej Polsce naszukałem takiego skurczybyka
były 2 typy
jeśli masz z wyjściem na PTO to masz baaardzo dużego farta, ja sie po całej Polsce naszukałem takiego skurczybyka

Land Cruel J73 V8, HJ61 intercooler, HDJ100, FZJ80 superchargered, Corsa 1.2i 

Jeszcze chyba bywało, że reduktory nie miały koła zębatego współpracujacego z PTO...
Gdzies o tym czytałem ale nie mam 100% pewności.
Gdzies o tym czytałem ale nie mam 100% pewności.
Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
JezuCzy do FZJ 4.5 benz. mozna zapodac mechaniczną

emeryt off
Chwilowo po ptokach....myślałem że koleś ma takie cudo w swojej angielskiej wersji...ale ma org. elektryka pod zderzakiem...wołynka pisze:JezuCzy do FZJ 4.5 benz. mozna zapodac mechanicznąa po co ci mechanik w tym czołgu, dojdą kolejne przysciski , dzwignie i jeszzce bardziej się zgubisz

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!