Czy nie powinienem się obawiać takiego auta..?
Dodam ze to rok 93 w manualu z blokadami
Czy na coś szczególnego mam zwrócić uwagę przy zakupie..?
Do tej pory miałem same nissany i mazdę Bt 50 a teraz zdecydowałem się na toyotę...

pozdrawiam
Moderator: Mroczny
dokładnie tak - auto praktycznie rzecz biorąc do kapitalnego przejrzenia i zapewne większość przejrzanych podzespołów będzie do wymiany....Mroczny pisze:siedemnaście razy rozważyłbym taki zakup
ironiaMroczny pisze:siedemnaście razy rozważyłbym taki zakup
Mogę to chyba potwierdzićmariusz stach pisze: To autko ma książkę serwisową do ponad 400 tyś...tak mnie poinformował
Wiec wygląda że historia właścicieli jest dość krótka i prawdziwa..
10 letnia toyota i tak bedzie lepsza niz fabryczne MitshubishiEskapada pisze:,,Oficjalny ‘’ pakiet startowy na kilkanaście tysięcy do tego dojdą ukryte awarie oraz uterenowienie Toyoty i za około 100 tys. mamy idealne, minimum 10 letnie auto wyprawowe...
ale fabryczne nowe czy 10 letnie fabryczne Mitsubishi - tak czy owak masz racjeMaxLux pisze:10 letnia toyota i tak bedzie lepsza niz fabryczne MitshubishiEskapada pisze:,,Oficjalny ‘’ pakiet startowy na kilkanaście tysięcy do tego dojdą ukryte awarie oraz uterenowienie Toyoty i za około 100 tys. mamy idealne, minimum 10 letnie auto wyprawowe...
Mazdą pojedziesz szybko a toyotą "wszedzie"mariusz stach pisze:No cóż zawsze mogę zostać przy prawie nowej Mazdzie...
ale jednak zaryzykuje...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości