hdj 80 przekładka z angola
Moderator: Mroczny
hdj 80 przekładka z angola
witam mam pytanie niby wszedzie walkowane ale konkretów nie ma , wiec pytam jakie czesci potrzebne do przerobki , auto bedzie robiene do sportu wiec deska i wewnetrzne duperele odpadaja , , interesuje mnie najbardziej most , przekładnia serwa , kolumna pedały itd co sie da zaadoptowac do europy, wiem ze mosty i mocowania w nich przespawuja ...
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Re: hdj 80 przekładka z angola
80tka do sportu? a jakiego?
na moście przespawać należy mocowanie panharda na drugą stronę
a co potrzebujesz? 80tka niczym konstrukcyjnie nie różni się od innych aut tego typu...
generalnie jak do rajdów to wszystko nowe LHD ma być, mocowanie panharda też trzeba zrobić jebitnie i z głową

na moście przespawać należy mocowanie panharda na drugą stronę
a co potrzebujesz? 80tka niczym konstrukcyjnie nie różni się od innych aut tego typu...
generalnie jak do rajdów to wszystko nowe LHD ma być, mocowanie panharda też trzeba zrobić jebitnie i z głową
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
EkstremalnegoDamian pisze:80tka do sportu? a jakiego?![]()
...

Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]

zacytuje........ to takjakby Boeing`iem 747 loty akrobatyczne robićZachary pisze:EkstremalnegoDamian pisze:80tka do sportu? a jakiego?![]()
...

oj oj już widziałem co 80 potrafi i sam w sumie wiem co potrafi i zawstydza nie jedno auto w terenie a przekładać chce 4,5 benzynke
A co chcesz przekladac? Silnik czy kierownice ?rudydh pisze:oj oj już widziałem co 80 potrafi i sam w sumie wiem co potrafi i zawstydza nie jedno auto w terenie a przekładać chce 4,5 benzynke
FZFE da niewiele wiecej niz turbo diesel.
HZJ80 (97) --> FZJ100 (98) --> FZJ100 (06) -->FZJ76 (08)
kierownice no ale widze ze bez podpowiedzi post , konkretnie chciałem sie dowiedziec jakie sa problemy co i jak ogolnie