Mam problem z paką do Hila 1996r
Moderator: Mroczny
Mam problem z paką do Hila 1996r
witam, czy Ktoś ma może jakiś patent na wykonanie takiej paki do wersji 4-drzwiowej lub posiada taka pakę? reanimacja blacharska hila to trudne zadanie:( końcowe zdjęcia na pewno zamieszczę. pozdrawiam
-
-
Re: Mam problem z paką do Hila 1996r
ASO. Gniją w zasadzie tylko boki i ew. klapa - są do kupienia w serwisie. Gdyby przypadkiem też te profilowane poprzecznice - no to po prostu arkusz blachy i giętarka ...
D/C to popularna wersja, ale paka duża i nieporadna w transporcie, niestety.

D/C to popularna wersja, ale paka duża i nieporadna w transporcie, niestety.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
Wim gdzie stoi z 30 sztuk od LR Defektor. Różne ze światłami, niektóre z plandekami nawet... Nóweczki.
FON 666 131 133
- jakubmysliwiec
ja mam na swojej pace to:
http://speedliner.pl/
wersja mega z kewlarem i wogóle. już pakowałem gruzy, kamienie, betony, nawet mi na pakę gośc upuścił łyżkę od koparki 400 kg z 2 metrów i myślałem że mi sie auto w pół złamie - ale ta powłoka jest po prostu niezniszczalna.
koszt niestety niemały, bo ok. 2 tysie wychodzi za pakę (i uczciwie przyznaje że cudem ja mam to za frajer, bo chłopaki z krakowa wchodzili w ten biznes i w ramach prezentacyjnych mi zrobili, a dostawca dał materiał za free), ale auto zgnije a paka zostanie. żeby całe auto machnąć trzeba by pewnie z 5 - 6 tysi, ale myślę o tym czy by chociaż do listew na drzwiach tego nie zrobić, bo to nie tylko na odpryski ale na uderzenia (drzewo, skała) też świetnie działa.
polecam!
http://speedliner.pl/
wersja mega z kewlarem i wogóle. już pakowałem gruzy, kamienie, betony, nawet mi na pakę gośc upuścił łyżkę od koparki 400 kg z 2 metrów i myślałem że mi sie auto w pół złamie - ale ta powłoka jest po prostu niezniszczalna.
koszt niestety niemały, bo ok. 2 tysie wychodzi za pakę (i uczciwie przyznaje że cudem ja mam to za frajer, bo chłopaki z krakowa wchodzili w ten biznes i w ramach prezentacyjnych mi zrobili, a dostawca dał materiał za free), ale auto zgnije a paka zostanie. żeby całe auto machnąć trzeba by pewnie z 5 - 6 tysi, ale myślę o tym czy by chociaż do listew na drzwiach tego nie zrobić, bo to nie tylko na odpryski ale na uderzenia (drzewo, skała) też świetnie działa.
polecam!