Jaki sprzęt szukać i zakupić. Jaki 4x4

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Papa_Bizkit
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Jaki sprzęt szukać i zakupić. Jaki 4x4

Post autor: Papa_Bizkit » ndz lip 10, 2011 2:27 pm

Witam

Nie wiem gdzie dokładnie umieścić to zapytanie, ale zdecydowałem się tutaj. Otóż potrzebuję zakupić auto 4x4, najlepiej i właściwie tylko i wyłącznie z paką. Będzie zarejestrowane na firmę. Kwota do 25000brutto. Więcej nie mam na tą chwilę. Auto ma służyć i do jeżdżenia po mieście ale i w terenie ze względu na charakter mojej pracy i do przewozu towarów, czasem 20kg a czasem i 700kg. Czyli właściwie wręcz do wszystkiego. Wiadomo fajnie by było jak by miało i klimatyzacje. Na początku patrzyłem na typowo amerykańskie pick upy ale wiadomo benzyna, wielkie pojemności i sam wiem że są paliwożerne... znam to z autopsji. Wchodzi w grę tylko ropniak. Teraz patrzę na Toyotę Hilux koło 1997 roku. jak się dobrze orientuję to zawieszenia ma na resorach i całkiem dobry silnik 2,4D. Nie wiem czy konkurencją jest Ford Ranger. A w przyszłości i jazdę w terenie. Mam nadzieję że ktoś będzie mi wstanie pomóc i podpowiedzieć.

Pozdrawiam

Paweł

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”