Mam pytanko (zaznaczam że specem nie jestem) odnośnie zawieszenia przedniego w LC 100 (chyba). Mianowicie jak to działa, bo mi na oko brakuje tu sprężyny.

Uploaded with ImageShack.us
Moderator: Mroczny
CześćCaliph pisze:Hejos amigos![]()
Mam pytanko (zaznaczam że specem nie jestem) odnośnie zawieszenia przedniego w LC 100 (chyba). Mianowicie jak to działa, bo mi na oko brakuje tu sprężyny.
Uploaded with ImageShack.us
jak nie masz zaplecza ani chęci pobrudzenia rak to drożej nisz mieszkanie w servisie roveraCaliph pisze:Sam wiesz, że po LR będzie Toyotka i to nie żeby moje Disco było złe, ale po DII nastały te elektroniczne i kochające mechaników cuda brytyjskiej techniki
Nastawiony byłem na LC 120, ale strasznie mi chodzi po głowie setka i jedyne co musze wybadać to koszt serwisu tego cuda.
oj wybadaj, wybadaj - bo inaczej bedziesz bardzo niemile zaskoczonyCaliph pisze: i jedyne co musze wybadać to koszt serwisu tego cuda.
rzadko, owszem, bardzo rzadkogruszkin pisze:to teraz powiedz jak często się ten przegub pierdoli .
Caliph pisze:Zdaje sobie sprawę, że Toyota jest droga w eksploatacji - sęk w tym nie że nie znam skali tego "problemu".
Ta, pewnie mówisz o super ekstra wężykach hamulcowychgruszkin pisze:to dokładnie tak jak z dyskoteką.
nigdy nie robiłem na szitowych zamiennikach i przez 9 lat się nie spierdoliła mimo użytkowania w najróżniejszych warunkach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość