Toyota LC J95

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

dzikarz44
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Toyota LC J95

Post autor: dzikarz44 » sob sty 04, 2014 8:51 pm

Witam Wszystkich serdecznie jest to mój pierwszy wpis na tym forum, w Którym chciałbym prosić Was o pomoc. Mianowicie miałem już w swoim uzytku kilka niekomfortowych terenówek tj UAZ, Samurai, Vitara.. i bardzo wygodne Pajero. Obecnie kupiłem Toyote LC 95 i chciałbym zmienic jej zawieszenie. Obecne fabryczne juz troszke siadło, szczególnie tył i najwyższa pora na zmiane... wbijam w google.pl hasła zwiazane z zawieszeniem chodzi o całe zestawy tj spręzyny + amory i głupieje.. Lovells, Iroman, Profender itp.. Od razu chcaiłbym zaznaczyć, iż nie jestem rajdowcem, auto służy mi do uprawiania mojej pasji tj myślistwa. Jeżdze nim w terenie raczej cięzkim, góry, błoto, śnieg.... widze ze wszystkie zestawy podnoszą auto o około 50mm... doradźcie które kupić i gdzie... prosze o wklejenie linków...

pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Mroczny

Re: Toyota LC J95

Post autor: Mroczny » sob sty 04, 2014 8:54 pm

podkładka i lepszy amor

podkładka 20-30mm do seryjnej, dobrej i niewypierdzianej sprężyny

może i brzmi to jak druciarstwo - ale to jedyna szansa aby auto nadal było komfortowe i pracowało zawieszeniem. Jak braknie miejsca na oponę - to tnij. Ale nie braknie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”