sprzedawcawolfa z włocławka
Moderator: Mroczny
sprzedawcawolfa z włocławka
jak w temacie może znacie cłowieka który sprowadza wolfy i nimi chandluje.
oraz jak moglibyście mi powiedzieć na co mam zwrócić uwagę jak miał bym takie autko kupić
z góry dzięki za info pozdr michał BBasia
oraz jak moglibyście mi powiedzieć na co mam zwrócić uwagę jak miał bym takie autko kupić
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: sprzedawcawolfa z włocławka
przeszukaj dział land rover na okoliczność sprzedawcy z włocławka...firma z "tradycjami"bbasia pisze:jak w temacie może znacie cłowieka który sprowadza wolfy i nimi chandluje.

#noichuj
Re: sprzedawcawolfa z włocławka
I pisz ze słownikiemczesław&jarząbek pisze:przeszukaj dział land rover na okoliczność sprzedawcy z włocławka...firma z "tradycjami"bbasia pisze:jak w temacie może znacie cłowieka który sprowadza wolfy i nimi chandluje.

Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

- Ryszard Giedrojć
-
ja go ceniłem za malowanie. może ma tylu klientów, ze już nie daje rady i musi pędzelkiem. gość sympatyczny. ma bajer, ale brak mu wykończenia. na forum LR masz cały zastęp wdzięcznych klientów. znam ten ból bo sam byłem matką. z tym, że lakier trzyma ok. co obecny uzytkownik mojej byłej serii potwierdzi.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
potwierdzam - koles ma bajer i mysle ,że nieźle na niego łapie - bo kupuja u niego snoby z portfelem grubym - ogłasza sie w łowcu . Ale autka przywozi niezłe - wg niego maja przejechane 30;40;60tyś km ale wg mnie trzeba do tego dodac 100tys , co na gele jest i tak dobrym wynikiem . Mnie osobiście najbardzie przeraża malowanie czyms czarnym spodu auta bez uprzedniego czyszczenia i ...mycia
na piasek . Ale czy jeszcze ktoś w RP sprzedaje w takim stanie gele z armii ? i w cenie 25-27tyś zl

był muscel MB2000- uaz Mb2600 jest-muscel perkins traktor w szybkim wydaniu
i doszła vitara 8v

Tak (do moderatorów - nie ja i nie jest to ogłoszenie lecz odpowiedź na pytanie)lester461 pisze:potwierdzam - koles ma bajer i mysle ,że nieźle na niego łapie - bo kupuja u niego snoby z portfelem grubym - ogłasza sie w łowcu . Ale autka przywozi niezłe - wg niego maja przejechane 30;40;60tyś km ale wg mnie trzeba do tego dodac 100tys , co na gele jest i tak dobrym wynikiem . Mnie osobiście najbardzie przeraża malowanie czyms czarnym spodu auta bez uprzedniego czyszczenia i ...myciana piasek . Ale czy jeszcze ktoś w RP sprzedaje w takim stanie gele z armii ? i w cenie 25-27tyś zl