Moderator: Mroczny
Nie, no co ty... Będziesz jeździł do sklepu z łożyskami?BUNIO pisze:panowie właśnie wyciągłem most i już wiem że koło tależowe i wałek nie ucierpiały jedynie łozyska.może ktoś wie gdzie szukac łozysk do mostu ,a moze to się nie opłaca![]()
![]()
A te łożyska do mostu samuraia za 2000zł to były pozłacane, czy wysadzane diamencikami a zamiast kulek miały perły?BUNIO pisze:...ostatnio kupiłem kompletny most do samuraja za 600zeta a łożyska kosztowały 2000zł ...
A po co zamawiać wał, jak poleciały łożyska w dyfrze?ub1k pisze:Hmmm... to lepiej dołożyć i zamiast parcha używanego co ma większe luzy na wieloklinie, niż teściowa w staniku, zamówić za 700-800pln prawdziwy mocny wał i mieć spokój.
łożysk szuka sie w sklepie z łożyskamiBUNIO pisze:panowie właśnie wyciągłem most i już wiem że koło tależowe i wałek nie ucierpiały jedynie łozyska.może ktoś wie gdzie szukac łozysk do mostu ,a moze to się nie opłaca![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość