do administratora i użytkowników działu.
Moderator: Mroczny
do administratora i użytkowników działu.
Witam wszystkich. ostatnio w dziale zdjęcia nasz moderator nagminnie usuwa napisane przez nas posty komentujące auta innych.
zapiera się przy tym, że to dla dobra ogółu, i żeby wszystko było tak jak sobie wymyślił, pięknie, czysto i z klasą.
podpowiedziano aby założyć inny temat do komentowania zdjęć z działu "zdjęcia"
ja pytam jak to zrobić.
wyglądało by to tak:
"opis do 4-go zdjęcia od góry na 4 stronie... super koła z kąd masz te koła... "
dla mnie bez sensu.
kilka dni temu zostałem zbanowany na forum za urażenie uczuć moderatora poprzez zwrócenie mu uwagi.
co ciekawsze powód blokady był następujący "Ty już wiesz dlaczego" (niestety do tej pory się nie dowiedziałem mimo kilku listów do "władzy")
na forum suzuki jakoś nikt nie ma problemu ze zdjęciami i opisami do nich i ładnie to działa.
widocznie dotarło to do pana mrocznego i uznał, że jednostki wyłamujące się i nie zgadzające z jego widzimisie muszą być karane lub usuwane z życia społecznego.
ale niestety komuna mineła i chyba prędko nie wróci.
postanowiłem stworzyć ten temat ponieważ zauważyłem, że nie tylko mi przeszkadza nowy styl bycia pana i władcy działu mercedes.
pozdrawiam. Kuba Krysa.
p.s
jeśli znów złamałem którykolwiek punkt regulaminu proszę o ponowne zablokowanie.
Firma RAJDY4x4.pl jako administrator forum dyskusyjnego FORUM4x4.pl informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych na forum, zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania, w ciągu 24 godzin, w całości lub fragmentów dyskusji o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. Przypominamy, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
zapiera się przy tym, że to dla dobra ogółu, i żeby wszystko było tak jak sobie wymyślił, pięknie, czysto i z klasą.
podpowiedziano aby założyć inny temat do komentowania zdjęć z działu "zdjęcia"
ja pytam jak to zrobić.
wyglądało by to tak:
"opis do 4-go zdjęcia od góry na 4 stronie... super koła z kąd masz te koła... "
dla mnie bez sensu.
kilka dni temu zostałem zbanowany na forum za urażenie uczuć moderatora poprzez zwrócenie mu uwagi.
co ciekawsze powód blokady był następujący "Ty już wiesz dlaczego" (niestety do tej pory się nie dowiedziałem mimo kilku listów do "władzy")
na forum suzuki jakoś nikt nie ma problemu ze zdjęciami i opisami do nich i ładnie to działa.
widocznie dotarło to do pana mrocznego i uznał, że jednostki wyłamujące się i nie zgadzające z jego widzimisie muszą być karane lub usuwane z życia społecznego.
ale niestety komuna mineła i chyba prędko nie wróci.
postanowiłem stworzyć ten temat ponieważ zauważyłem, że nie tylko mi przeszkadza nowy styl bycia pana i władcy działu mercedes.
pozdrawiam. Kuba Krysa.
p.s
jeśli znów złamałem którykolwiek punkt regulaminu proszę o ponowne zablokowanie.
Firma RAJDY4x4.pl jako administrator forum dyskusyjnego FORUM4x4.pl informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych na forum, zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania, w ciągu 24 godzin, w całości lub fragmentów dyskusji o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. Przypominamy, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
GELENDA MY CAR MY LIFE!! Legendewagen
Re: do administratora i użytkowników działu.
Nie kłam misiu bo żadnych korespondencji nie wymienialismy
czekam niecierpliwie na sprostowanie
czekam niecierpliwie na sprostowanie
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
dobry, dobry
ani słowa do tego pana nie napisałem
nie odnalazłem w tym przyjemności

ani słowa do tego pana nie napisałem
nie odnalazłem w tym przyjemności

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
sprostowanie
korespondencja:
witam
> zostałem zablokowany na forum...
> przez kogo zostałem zablokowany i dlaczego.
> niestety nie zostałem poinformowany.
> jeśli nie ma powodu, a wydaje mi sie ze nie używam wulgaryzmów, nie
> obrażam nikogo oraz nie reklamuje sie na forum i niczego nie sprzedaje
> to
> nie będe się cieszył, że zostałem odblokowany tylko zrobie z tego
> mały problem na forum.
> prosze szybkie wyjaśnienie sprawy.
> pozdrawiam. Jakub Krysa
>
> p.s.
> oto wiadomośc jaką dostałem.:
>
> Zostałeś zbanowany do So lis 07, 2009 4:32 pm na tym forum.
>
> Skontaktuj się z administratorem w celu uzyskania dalszych informacji.
>
> Powód: Już Ty wiesz dlaczego..
>
> Zbanowano Twój adres IP.
> ----- Original Message -----
> From: <kubakrysa@poczta.fm>
> To: <admin-forum@rajdy4x4.pl>
> Sent: Monday, November 02, 2009 9:13 AM
> Subject: kubakrysa blokada??
> Zrób.
>
> administrator
----- Original Message -----
From: <kubakrysa@poczta.fm>
To: "administrator" <admin-forum@rajdy4x4.pl>
Sent: Monday, November 02, 2009 5:32 PM
Subject: Re: Re: kubakrysa blokada??
witam. czyli nie otrzymam odpowiedzi na moje pytanie dlaczego zostalem
zablokowany?
oboje nie jesteśmy dziećmi i nie wypada nam się obrażać i pyskować
więc
prosil bym o pełną odpowiedź
pozdrawiam
"administrator" <admin-forum@rajdy4x4.pl> pisze:
Żle zacząłeś rozmowę.
administrator
niestety musze przyznać rację mroczusiowi bo nie wiem czy to z nnim rozmawiałem, szanowny administrator nie był łaskaw się przedstawic( i mowa o animowości prawda?!)
po kolejnym liscie którego juz nie mam przestałem pisac bo uznałem to za bezcelowe.
odpowiadała cisza, jak by łaską było odpisanie i i wskazanie miejsca w którym obrażałem czarnych oraz wyrażałem uwielbienie i poparcie dla nazistów.
korespondencja:
witam
> zostałem zablokowany na forum...
> przez kogo zostałem zablokowany i dlaczego.
> niestety nie zostałem poinformowany.
> jeśli nie ma powodu, a wydaje mi sie ze nie używam wulgaryzmów, nie
> obrażam nikogo oraz nie reklamuje sie na forum i niczego nie sprzedaje
> to
> nie będe się cieszył, że zostałem odblokowany tylko zrobie z tego
> mały problem na forum.
> prosze szybkie wyjaśnienie sprawy.
> pozdrawiam. Jakub Krysa
>
> p.s.
> oto wiadomośc jaką dostałem.:
>
> Zostałeś zbanowany do So lis 07, 2009 4:32 pm na tym forum.
>
> Skontaktuj się z administratorem w celu uzyskania dalszych informacji.
>
> Powód: Już Ty wiesz dlaczego..
>
> Zbanowano Twój adres IP.
> ----- Original Message -----
> From: <kubakrysa@poczta.fm>
> To: <admin-forum@rajdy4x4.pl>
> Sent: Monday, November 02, 2009 9:13 AM
> Subject: kubakrysa blokada??
> Zrób.
>
> administrator
----- Original Message -----
From: <kubakrysa@poczta.fm>
To: "administrator" <admin-forum@rajdy4x4.pl>
Sent: Monday, November 02, 2009 5:32 PM
Subject: Re: Re: kubakrysa blokada??
witam. czyli nie otrzymam odpowiedzi na moje pytanie dlaczego zostalem
zablokowany?
oboje nie jesteśmy dziećmi i nie wypada nam się obrażać i pyskować
więc
prosil bym o pełną odpowiedź
pozdrawiam
"administrator" <admin-forum@rajdy4x4.pl> pisze:
Żle zacząłeś rozmowę.
administrator
niestety musze przyznać rację mroczusiowi bo nie wiem czy to z nnim rozmawiałem, szanowny administrator nie był łaskaw się przedstawic( i mowa o animowości prawda?!)
po kolejnym liscie którego juz nie mam przestałem pisac bo uznałem to za bezcelowe.
odpowiadała cisza, jak by łaską było odpisanie i i wskazanie miejsca w którym obrażałem czarnych oraz wyrażałem uwielbienie i poparcie dla nazistów.
nie słyszałem... jak to było? prze... prze... przepraszam?
Dział mercedesa
zawsze był gnębiony
zawsze był gnębiony

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jak najbardziej nie przepraszam, jedynie "twoje uczucia" mogły zostać urażone po moich uwagach.
jeśli był inny powód zablokowania to cie przeprosze, tylko jesli dowiem sie gdzie złamałem regulamin i za co zostałem zablokowany.
jeśli był inny powód zablokowania to cie przeprosze, tylko jesli dowiem sie gdzie złamałem regulamin i za co zostałem zablokowany.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
rzucasz sie jak dekiel a nie rozumiesz podstaw. szeregowy moderator nie ma uprawnień ani możliwości do banowania. banuje administrator.
twoje fochy do mroczusia są pomyłką gdyż albowiem to nie on banuje.
ogarniasz?
twoje fochy do mroczusia są pomyłką gdyż albowiem to nie on banuje.
ogarniasz?
#noichuj
oczywiście ogarniam. co nie zmienia faktu, że prawdopodobnie zostałem zablokowany za zwrócenie mu uwagi, nie wiem jak wygladaja ich mozliwosci na forum. czekam na wyjasnienie tematu
Ale posty im tnie... 

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Ja jednej jedynej rzeczy nie potrafię tu zrozumieć. Mianowicie, dlaczego niektórzy, zdając sobie sprawę z tego, że jest to forum należące do prywatnej firmy, z biznesowego punktu widzenia powołane w jednym celu, roszczą sobie jakieś nadzieje na demokrację tutaj? Trzeba być naprawdę ciężkim kretynem, żeby po choćby kilkugodzinnej obecności tutaj nie zrozumieć zasad tu panujących. Nie mówiąc już o tym, że Ci najbardziej niezadowoleni, zamiast stąd spierniczać, skoro im tak źle, siedzą tu i mendzą, czasami całymi tygodniami. Reformatorzy ich mać.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
oczywiściePiotrul pisze:Ale posty im tnie...

jasnym jest, że to nie kołchoz ale jest nas wielu i w trosce o jakąkolwiek czytelność forum czyścimy śmieci z ważniejszych tematów. Jest dział towarzyskie i tam można się do woli oddawać ekspresji pisanej; w technicznych trzymajmy się natomiast zasad.
Znakomita większość użytkowników doskonale to rozumie i naprawdę moderatorzy się nie przepracowują

jesli natomiast ktoś ma jakiś pomysł co zmienić - zapraszamy do działu "działanie forum" i tam mozna podnieść wniosek, zrobić badanie rynku ankietą itd. Zapewniam, że Admin czytuje forum nie pozostanie obojętny na rozsądne pomysły

prosze wiec napisz tak jak na pv jak widzisz temat o ktorym rozmawiamy?
aq odpowiedzi na moje pytanie jak nie było tak nie ma
utwierdzam się w przekonaniu, że tak poprostu musi byc
aq odpowiedzi na moje pytanie jak nie było tak nie ma

utwierdzam się w przekonaniu, że tak poprostu musi byc

Mroczny pisze:
Zapewniam, że Admin czytuje forum nie pozostanie obojętny na rozsądne pomysły
czyli wniosek, że moja prośba o uzasadnienie zablokowania nie jest rozsądna, ten temat też nie jest?
rozumiem polityke firmy, im wiecej osób korzysta z forum tym wieksza szansa na chetnego na reklame na stronie i wiueksza szansa, ze ktos cos kupi w sklepie. jednak regulamin regulaminem i jak karac to za cos o czym jest w nim mowa.
Zupełnie jak bym widział taksówkarzy którzy pomimo tłumaczenia że się nie da tanio i dobrze nadal uparcie wracają i d... trująKabal pisze: Ci najbardziej niezadowoleni, zamiast stąd spierniczać, skoro im tak źle, siedzą tu i mendzą, czasami całymi tygodniami. Reformatorzy ich mać.
Głodny przez wioskę przejdziesz, goły - nie.
powodem może być np uporczywe lekceważenie zasad panujących na forum i próśb moderatora