To zabierz ze sobą na "sombin" , jak w amoku ukręcisz to będziesz miał na wymianękonstruktor57 pisze:Do 404 mam dwie sztuki z półosiami NÓWKI,jeszcze w smarze.

Moderator: Mroczny
To zabierz ze sobą na "sombin" , jak w amoku ukręcisz to będziesz miał na wymianękonstruktor57 pisze:Do 404 mam dwie sztuki z półosiami NÓWKI,jeszcze w smarze.
a nie wiesz gdzie szukac do 406 z krótką półośką w rozsądnej cenie?konstruktor57 pisze:Do 404 mam dwie sztuki z półosiami NÓWKI,jeszcze w smarze.
Zależy jakie koła chcesz założyć jeśli coś około 40 cali lub więcej to tylko U406 a jeśli do 36 cali to co wetkniesz będzie chodziłokmb1 pisze:Panowie mam pytanie do Was
powoli zabieram się do budowy auta i nie wiem które mosty są lepsze volvo czy unimog?? jak z merca to ktorego 406 czy 404
Z Góry dzięki i pozdrawiam
czy sądzisz że na Ładodze C303 miał mosty od U406zbyszekt123 pisze: Zależy jakie koła chcesz założyć jeśli coś około 40 cali lub więcej to tylko U406 a jeśli do 36 cali to co wetkniesz będzie chodziło
Aktualnekonstruktor57 pisze:Do 404 mam dwie sztuki z półosiami NÓWKI,jeszcze w smarze.
codec pisze:u mnie taki most - lżejszy od mooga czy VLP, tańszy, duży prześwit, blokada pneumatyczna, dyfer 9.5, półosie 35mm, 33 frezów, typowe piasty, duży wybór przełożeń. fakt, że na 35" mi już starczy. prześwit środkowy 42cm. most jeszcze nie testowany - zabieram się do zmotania podobnego przodu i wtedy będzie test
konstruktor57 pisze:![]()
Witajcie GAWĘDZIARZE . Nooooooooooooooooo Zbycho myślę że wstyd będzie memu maluchowi koło twego stanąć,ale za to mój dostał już swoje i przejechał kilka popierdówek z nie złym wynikiem hi hi.Gratuluję cierpliwości.Pozdrawiam i zapraszam na imprezę do mnie na 26 listopada.Piotr.
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości