sprzedalem swoja GELE
czuje sie taki jakis lekki i szczesliwy
mialem jej chwilami naprawde dosc
a nieraz czulem sie z nia dobrze
czytajac branzowe wywody na forum widze ze nie byla az taka zla
ciekawe co ja teraz kupie

NIE WIEM - moze cos skrece sam
Moderator: Mroczny
zaraz tam męczeniu... no beez przesadykmachacz pisze:No to dziwne
Nie ja też jestem zadowolony. Po za jednym razem jak zgubilem bak, zawsze wracal na kolach. Choć oczywiście ze mnie to żaden weryfikator bo w męczeniu G koledze Krecikowi ustępuję
a ja wiem czemu jestem zadowolony... bo mam porównanieDrako pisze:I JOKrecik pisze:hmm... czy naprawde tylko ja po roku uzytkowania G jestem z niej zadowolony ? :> cholera , podejrzana sprawa
podobno aluminium jest w cenie ;PLR_Olek pisze:popatrz,ja po 5 latach uzywania jednego land rovera kupilem sobie drugiego...Krecik pisze:hmm... czy naprawde tylko ja po roku uzytkowania G jestem z niej zadowolony ? :> cholera , podejrzana sprawa
patrz,to tylko 50%,a Ty musiales o 100% dokonac zmiany...Krecik pisze:podobno aluminium jest w cenie ;PLR_Olek pisze:popatrz,ja po 5 latach uzywania jednego land rovera kupilem sobie drugiego...Krecik pisze:hmm... czy naprawde tylko ja po roku uzytkowania G jestem z niej zadowolony ? :> cholera , podejrzana sprawa
no i moze wreszcie którys bedzie jeździł, jest 50% większe prawdopodobieństwo
No to dopiszcie do listy następnego zadowolonegoDrako pisze:I JOKrecik pisze:hmm... czy naprawde tylko ja po roku uzytkowania G jestem z niej zadowolony ? :> cholera , podejrzana sprawa
spoko, nic nie wywalajPiotrek Q pisze:No to dopiszcie do listy następnego zadowolonegoDrako pisze:I JOKrecik pisze:hmm... czy naprawde tylko ja po roku uzytkowania G jestem z niej zadowolony ? :> cholera , podejrzana sprawaTylko co by tu wywalić, żeby poniżej trzech ton się załapać
pamietam o wszystkich, ale mi sie kontakt wrócił do polski i musze czekacPiotrek Q pisze:Tylna kanapa na razie zostaje - dzieciaki muszą mieć gdzie jeżdzić. W "bydlęcym" nie będe ich woził![]()
A jeśli chodzi o rdzę Krecie, to jak tam narożniczki? Pamiętasz o mnie jeszcze?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość