Ale ja mam wszystko dobrzemjp pisze:Olek, jedz do Sopotu na Lesna 6. Wczoraj mi wlutowali tam nowe szczotki za 30 PLN i laduje jak wscieknietyCzas naprawy 15 min.

Moderator: Mroczny
Bo do serwisu trzeba dojechać a nie ma drugiego auta?wl pisze:Sorry oryginalne szczotki u mercedesa w serwisie kosztowaly w grudniu 05 ~25PLN.wl pisze:U mnie byly szczotki zjechane.
Koszt naprawy 12PLNi 2h pracy
.
Pozdrawiam
Wiec poco bawic sie w dopasowywanie?
Pozdrawiam
To zależy do którego modelu alternatora, ja mam Boscha 40-70A, nie jest orginalny do tego typu silnika ale pasuje (pasują rozstaw uchwytów)wl pisze:wl pisze:
Sorry oryginalne szczotki u mercedesa w serwisie kosztowaly w grudniu 05 ~25PLN.
Pozdrawiam
No ja nie moge narzekac. U mnie wiekszosc dotychczasowych zamowien (a bylo ich niewiele, moze z 10/3 lata) byla realizowana w ciagu max. 3 dni.Trout pisze: To zależy do którego modelu alternatora, ja mam Boscha 40-70A, nie jest orginalny do tego typu silnika ale pasuje (pasują rozstaw uchwytów)
Co do tego czy akurat mają takie szczotki w serwisie też bym nie był pewny.
Nie każdy serwis jest taki jak powinien być
ad.1 do supermarketu tez trzeba dojechacKostuch pisze:Bo do serwisu trzeba dojechać a nie ma drugiego auta?wl pisze:Sorry oryginalne szczotki u mercedesa w serwisie kosztowaly w grudniu 05 ~25PLN.wl pisze:U mnie byly szczotki zjechane.
Koszt naprawy 12PLNi 2h pracy
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Albo jest sobota wieczór a serwis nie pracuje 24h/dobę?
A kupując szlifierkę za 30zł dostajesz zapasowe szczotki, które wsadzasz do alternatora i masz jeszcze szlifierkę w gratisie
Odświeżam temat:Trout pisze: To zależy do którego modelu alternatora, ja mam Boscha 40-70A, nie jest orginalny do tego typu silnika ale pasuje (pasują rozstaw uchwytów)
Co do tego czy akurat mają takie szczotki w serwisie też bym nie był pewny.
Nie każdy serwis jest taki jak powinien być
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość