zima...
Moderator: Mroczny
ale twoje G nie startuje w weekendy w extremieDrako pisze:oh wielki bohater z ciebie![]()
ja moja jezdze na codzien caly czas a nie tylko w wypadku " sprzadania plaskacza"
normalne autko

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
smiej sie ale ja od dawna szukam w roznych upadlosciach, przetargach aukcjach itp. jakiejs malej hali/ wiaty ( takiej na ok 4 auta ). Jak sie trafi gdzies w cneie zlomu bede mial wkoncu wysniony garaz w ktorym da sie zawrocic
bede mogl tam kolekcjonowac zlom , nie doprowadzajac rodziny to furii
a jak most?

a jak most?
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Most poszedł chyba się ......(zaryzykuję tulejowanie pod pochwę łozyska), a jeszcze sie okazało jak wyjeto ten faszystkowski kawał złomu , ze jedna ze spręzyn robi za prototyp nowej wersji, dwudzielna się biedaczka zrobiła
I wcale sie nie smieję, chetnie bym naruchał jakąś wiatę, tyle że do działki gdzie bym mógł francę postawić mam 15 km

I wcale sie nie smieję, chetnie bym naruchał jakąś wiatę, tyle że do działki gdzie bym mógł francę postawić mam 15 km
G is not a Jeep, but You wouldn't understand it.
Snajper humanista :"Naszym celem jest człowiek"
Snajper humanista :"Naszym celem jest człowiek"
Kup sobie namiot wojskowy z demobiluDrako pisze:smiej sie ale ja od dawna szukam w roznych upadlosciach, przetargach aukcjach itp. jakiejs malej hali/ wiaty ( takiej na ok 4 auta ). Jak sie trafi gdzies w cneie zlomu bede mial wkoncu wysniony garaz w ktorym da sie zawrocicbede mogl tam kolekcjonowac zlom , nie doprowadzajac rodziny to furii
![]()
a jak most?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii