Beczka->Gela części
Moderator: Mroczny
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Beczka->Gela części
mam pytanko do Was. ponieważ wielokrotnie czytałem tutaj, że co rusz ktoś wymienia jakieś części w Geli i te części pochodzą czasem z innych Mercedesów, nasunęło mi się zapytanie: czy i jakie części z Beczki (Mercedes W123) można włożyć do Geli? ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie?
mam nadzieję, że jasno napisałem.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Mercedes W123 200D, Mercedes W123 240D, GD 290/300 (jeszcze u kogoś, od kogo odkupię, hehe)
Re: Beczka->Gela części
no jakoś tak , nie bardzo....Evangelicus pisze:
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Zegary na konsoli można sobie zmagazynować, na pewno część przekaźników i elektryki jako takiej ... 

G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
jak masz 460 diesla to silnik i wszystko wokol pasuje od 123 ale np miska jest inna. uwazam ze zaleta starego 460 jest to ze nowe czesci ktore tez sa od 123 sa latwo dostepne i tanie np remont silnika to jest 3000-4000zl a nie 10000. A kupowanie 25 letniego 123 nie ma sensu.
tylni most ma duzo z busa 207 i generalnie prawie wszystkie lozyska sa typowe, metryczne np SKF,Timiken etc i mozna je kupic wszedzie a nie tylko serwis lub gowniane chinczyki. Zobacz jak to wyglada z japonczykami to docenicz to.
tylni most ma duzo z busa 207 i generalnie prawie wszystkie lozyska sa typowe, metryczne np SKF,Timiken etc i mozna je kupic wszedzie a nie tylko serwis lub gowniane chinczyki. Zobacz jak to wyglada z japonczykami to docenicz to.
Rocsta>W460>WK>GU4+LC76
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
obstawiam ze jako magazyn czesci do G nie ma to sensu. np wole kupic nowa pompe wody za 28 euro niz przelozyc z tak starego samochodu. Sensownie mozna wziac troche gratow np alternator, rozrusznik etc ale czy to jest powod do kupowania calego 123
Natomiast co innego jak w trasie cos walnie to wtedy poza sklepami, busy i 123 sa doskonalym zrodlem gratow i to mi sie w G podoba.
Natomiast co innego jak w trasie cos walnie to wtedy poza sklepami, busy i 123 sa doskonalym zrodlem gratow i to mi sie w G podoba.
Rocsta>W460>WK>GU4+LC76
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie: