Stare zapomniane G
Moderator: Mroczny
Re: Stare zapomniane G
Znajomy policjant spokojnie sprawdzi w bazie.
A jak nie masz znajomego policjanta to idziesz (i placisz) do prywatnego detektywa, ktory to dzwoni do znajomego policjanta i ustala personalia wlasciciela. Dalej to juz pojdzie.
a z tymi osiedlami to nie jest tak,ze jak sie udostepni droge jako publiczna (czy jakos tak) to wtedy SM i policja moze interweniowac?
Na ostatnim zebraniu spoldzielni przed moja wyrpwoadzka byl wlasnie poruszany temat i chcieli cos tam ustalic. Ma to swoje plusy i minusy z tego co mowili, ale podobno jest do zrobienia.
Moja dygresja z gatunku nie znam sie, ale sie wypowiem
A jak nie masz znajomego policjanta to idziesz (i placisz) do prywatnego detektywa, ktory to dzwoni do znajomego policjanta i ustala personalia wlasciciela. Dalej to juz pojdzie.
a z tymi osiedlami to nie jest tak,ze jak sie udostepni droge jako publiczna (czy jakos tak) to wtedy SM i policja moze interweniowac?
Na ostatnim zebraniu spoldzielni przed moja wyrpwoadzka byl wlasnie poruszany temat i chcieli cos tam ustalic. Ma to swoje plusy i minusy z tego co mowili, ale podobno jest do zrobienia.
Moja dygresja z gatunku nie znam sie, ale sie wypowiem
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Piotrek M pisze:lechwik pisze:Piotrek M pisze:Może masz znajomych w PZU ?
Tam maja dość sporą bazę danych.
oczywiście wszystko to robisz powodowany dbałością o ten cud motoryzacji oraz o to aby aby jakies łobuzy go nie rozkradły, a nie masz na mysli bezczelnego się wzbogacenia poprzez ponowna rejestrację i sprzedaż powyższego na popularnym portlau aukcyjnym
To jest wykluczone .. od jakiegos czasu szukam czegos dla Siebie i myslę o Patrolu Y61 .. albo LC 120
no taki G tez był by dobrym pomysłem .....
Co myślicie ?
Myslimy, że to są kompletnie odmienne pojazdy. Najpierw pojeżdzij jakimś sprawnym a pózniej szukaj własciciela rzęcha.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
Zibi pisze:Myslimy, że to są kompletnie odmienne pojazdy. Najpierw pojeżdzij jakimś sprawnym a pózniej szukaj własciciela rzęcha.
no moje preferencje nie są w zasadzie sprecyzowane
dotychczas miałem okazje pojeżdzić Pajero i Patrolem no i RangeRoverem,,,
Musze się zorganizować i wybrac na jakis dłuższy wyjazd.
Co do tego konkretnego G to co będzie to będzie - jak narazie właściciel nie ustalony..... tylko smaka mi robi stojąc tak przed klatką....
na ramie, prawa strona między sprężyną a nadkolem.lechwik pisze:Piotrek M pisze:Może masz znajomych w PZU ?
Tam maja dość sporą bazę danych.
No Rozmawaiłem z moja Agentką ubespieczeniową i powiedziała że jak dam VIN to mi sprawdzi u siebie w bazach .....
Gdzie w G klasie jest VIN ?
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
polisy OC to G nie ma
Dot. zapytania nr OI/S/11/15/9432595 z dnia 2015-01-10
Zapytanie: Zapytanie o pokrycie ubezpieczenia.
Cel zapytania: Identyfikacja polisy OC w portalu publicznym.
Treść zapytania:
"Czy pojazd o numerze rejestracyjnym ELC44FX posiadał ubezpieczenie OC w ruchu krajowym na dzień 2015-01-10?"
Treść odpowiedzi:
BRAK DANYCH
Dot. zapytania nr OI/S/11/15/9432595 z dnia 2015-01-10
Zapytanie: Zapytanie o pokrycie ubezpieczenia.
Cel zapytania: Identyfikacja polisy OC w portalu publicznym.
Treść zapytania:
"Czy pojazd o numerze rejestracyjnym ELC44FX posiadał ubezpieczenie OC w ruchu krajowym na dzień 2015-01-10?"
Treść odpowiedzi:
BRAK DANYCH