Się blokada posypała

G, Unimog

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
MOC
Kontaktowanie:

Post autor: MOC » wt kwie 12, 2005 9:45 pm

heniu w berecie pisze:bo trzeba wiedziec do czego auto sie ma ja kupilem dysko do roboty zeby mnie wygodnie w gory dupe wozilo i zeby nie bylo szkoda np wjechac do lasu i drzewa nawiezc do tego blokad nie potrzebuje a aspiracji na niewiadomo jakiego rajdowca nie mam

i tu sie zgadzam w zupelnosci :)2
:)21
MOC&OFFROAD-GOOD IDEA :)21
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4 :)13

Awatar użytkownika
MOC
Kontaktowanie:

Post autor: MOC » wt kwie 12, 2005 9:50 pm

a tak juz upelnie odbiegajac od tematu, to widze ze i z LR'owcami idzie sie dogadac i znalezc wspolny jezyk.....
:)21
MOC&OFFROAD-GOOD IDEA :)21
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4 :)13

Awatar użytkownika
Polch

Post autor: Polch » śr kwie 13, 2005 7:09 am

Krecik pisze:
Polch, te czesci tam od najeźdźców to ze sklepu oficjalnego zwanego ASO, czy podróbki ? BO domyślam sie że nowe wszystko
W serwisie merola żeby śmieszniej było...A o jakichś zamiennikach zapomnij nie do dostania w rajchu.Niemiec nie podrabia niemieckich części :lol: U Pucha byłoby pewno taniej, ale odpuściłem.O chodzone nie pytałem czasu ni mo a tu do błotka by cza powoli po zimowym letargu się wkleić :)21
Leo II

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » śr kwie 13, 2005 7:40 am

Polch pisze:
Krecik pisze:
Polch, te czesci tam od najeźdźców to ze sklepu oficjalnego zwanego ASO, czy podróbki ? BO domyślam sie że nowe wszystko
W serwisie merola żeby śmieszniej było...A o jakichś zamiennikach zapomnij nie do dostania w rajchu.Niemiec nie podrabia niemieckich części :lol: U Pucha byłoby pewno taniej, ale odpuściłem.O chodzone nie pytałem czasu ni mo a tu do błotka by cza powoli po zimowym letargu się wkleić :)21
no to faktycznie :) Też bym nie pytał w innych miejscach, taka cena jeest do przeżycia :)

Swoją drogą, czy te serwisy tam mają opcje wysłania częsci do polski ?:) Czy trzeba przez znajomego okupanta zanabywać ?
Krzysiek

Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
Polch

Post autor: Polch » śr kwie 13, 2005 8:13 am

Krecik pisze: Swoją drogą, czy te serwisy tam mają opcje wysłania częsci do polski ?:) Czy trzeba przez znajomego okupanta zanabywać ?
Dla mnie okupant kupuje, :D ale jakby się człowiek zarejestrował w ich bazie danych to pewno bez problemu by posłali. Jest tylko problem numerów katalogowych części, bo w 90% przypadków sprzedawcy są przez mózg cięci :)9 i bez danych z briefu to nie da rady panie...
Leo II

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » śr kwie 13, 2005 8:17 am

Polch pisze:
Krecik pisze: Swoją drogą, czy te serwisy tam mają opcje wysłania częsci do polski ?:) Czy trzeba przez znajomego okupanta zanabywać ?
Dla mnie okupant kupuje, :D ale jakby się człowiek zarejestrował w ich bazie danych to pewno bez problemu by posłali. Jest tylko problem numerów katalogowych części, bo w 90% przypadków sprzedawcy są przez mózg cięci :)9 i bez danych z briefu to nie da rady panie...
numery częsci to sie raczej zna... vin wystarczy czy czegos jeszcze do szczęscia potrzebuja ?
Krzysiek

Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
Polch

Post autor: Polch » śr kwie 13, 2005 9:08 am

Jest takie cuś w brifie co się nazywa "schlussel nr" "zu eins" i "zu zwei" o to też czasami pytają. Co to jest nie pytaj bo pojęcia nie mam, ale z nr kluczyków do stacyjki nie ma to nic wspólnego jak początkowo myślałem.
ja nr części nie znam, a prawde mówiąc w manualu nie sprawdzałem czy są :oops:
Leo II

Awatar użytkownika
banan

Post autor: banan » śr kwie 13, 2005 9:31 am

Polch pisze:Jest takie cuś w brifie co się nazywa "schlussel nr" "zu eins" i "zu zwei" o to też czasami pytają.
to jest na samej górze briefu...druga albo trzecia strona...

Awatar użytkownika
Polch

Post autor: Polch » śr kwie 13, 2005 5:13 pm

banan pisze:
Polch pisze:Jest takie cuś w brifie co się nazywa "schlussel nr" "zu eins" i "zu zwei" o to też czasami pytają.
to jest na samej górze briefu...druga albo trzecia strona...
Gdzie jest to wiem ale co to jest ?? a po coś napewno jest bo znając hitlerowców to "ordnung must sein" :wink:
Leo II

Awatar użytkownika
banan

Post autor: banan » śr kwie 13, 2005 11:26 pm

to jakieś kody producenta...sporadycznie wymagane właśnie przy zamawianiu części...mercedes np. po tych kodach wie dokładnie co w aucie jest - jaki kolor tapicerki, jakie dodatkowe wyposażenie, itp.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mercedes”